Sötét bimbóudvar?

Figyelt kérdés
Nektek úgy kezdődött, hogy először csak a bimbóudvar legszéle kör alakban volt sötét?

2019. ápr. 30. 19:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Persze, bármit be lehet magyarázni tünetnek. Én amúgy nem vagyok rágörcsölve a témára, csak ez nagyon szemet szúrt. De egyébként azért, mert nektek nem volt valami az első időszakban, attól még másnak lehet, hisz minden egyes terhesség más.
2019. ápr. 30. 22:49
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekrm mindkétszer kB. Felidotol sötétedett be.
2019. máj. 1. 06:55
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség első jele tuti nem az, hogy besötétedik a mellbimbó, főleg ha még most kell/kellett volna megjönnie.
2019. máj. 1. 11:01
 14/19 A kérdező kommentje:
#13 pedig nagyon sok oldalon említik a lehetséges első tünetek között(most nem linkelgetek, keresőbe beírva bárkinek kidobja az oldalakat).
2019. máj. 1. 11:14
 15/19 anonim ***** válasza:
79%
De ha te már eldöntötted magadban, hogy terhes vagy és ez igenis terhes tünet, akkor minek kérdezel? Úgyis hiába írja ide 100 kismama és anyuka h ez ilyen hamar nincs. Te ezt olvastad, igenis az és kész pont.
2019. máj. 1. 11:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok

De ha ez már te szerinted első jelek egyike, akkor miért nem csinálsz egy tesztet, hisz ha a terhesség első jele, akkor már a teszt is mutatná.

De amúgy imádom amikor írnak egy kérdést és amúgy nem is választ várnak hanem megerősítést (nem te vagy az egyetlen) és utána linkekkel bizonygatják hogy "de hidd el így van"

Akkor minek tesznek fel kérdést ha ők már tudják rá a választ?

2019. máj. 1. 11:54
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdésem, hogy terhes vagyok-e. Olvassátok el mégegyszer a kérdést. Nem döntöttem el, hogy terhes vagyok(ezt el lehet dönteni?), csak elég fura, hogy soha életemben nem nézett ki így a mellem, most meg, mikor babát tervezünk, pont igen. Ennyi. Gyanítom nem véletlen egybeesés, de lehet az. Majd tesztelek és kiderül. Nem kell egyből nekiállni akadékoskodni, hogy dehát nektek nem ilyen volt, akkor biztos nem lehetek terhes :D
2019. máj. 1. 12:24
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Hcg emelkedésével jelennek meg a tünetek. Tehát ha tünet van, akkor már pozitív a teszt. Ha negatív, akkor pedig nem terhességi, hanem mensi jele. Tesztelj és kiderül. Ilyenkor jobban figyel magára az ember, azért vannak ilyen "még soha nem látott tünetek".
2019. máj. 1. 15:09
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanám neked,hogy a bimbó és az udvar is dokkal később barnul be.Nem a terhesség elején.Tehát nem terhességtől barna az tutifix! 😃
2019. máj. 1. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!