Szerintetek mitől lehet a barnázás a 5. héten? Ez természetes?
A megtermékenyítéstől számított 5.hétbe léptünk és 1-2 napja enyhén elkezdtem barnázni. A doki írt fel napi 3X2 Utrogestant, tegnap kezdtem el szedni,de egyelőre csak fáradtságot érzek, és a barnázás továbbra is megvan.
Szerintetek kell emiatt aggódni, vagy ez természetes és előbb utóbb elmúlik?
szintén ez történt velem is, mint az elsővel, kétszer is.
A terhesség alatti vérzés nem természetes. Barnázás=vérzés
Sajnos nekem is 5 és fél hetesen ment el a babám, és kis barnázással kezdődött, majd vérzés..1 hét lefolyása alatt történt ez..de én nem kaptam ellene semmilyen gyógyszert..ezért nagyon mérges is vagyok!!
De szerintem nem lesz semmi baj..ha szeded az utro-t, akkor szerintem meg fog maradni a picur!És nemsoká elmúlik a barnázás is..de ha bizonytalan vagy, akkor inkább menjél be dokihoz..ellenőrizzenek többször!
Szorítok neked!!!!
Utolsónak!
Valószínű, hogy fog.gátlót is szedett az a csaj és attól jött meg neki..de ha nem, ez akkor sem gyakori..nehogy azt higgyétek, hogy az a természetes, hogy mindenki menstruál az elején!!
második válaszoló vagyok, és én sem kaptam egyik esetben sem gyógyszert, csak kioktató szavakat az orvostól...
Inkább nézzen meg még egy orvos, de a barnázás nem jó dolog, mert valahol mélyen vérzel!
Mivel nekünk nagyon kevéske kis barna volt, van, azt mondta hogy ezt az Utro "rendbeteszi".
És azt is mondta hogy ebben a 4. hétben ez majdhogynem normális is, vagyis inkább nagyon gyakori.
Próbálok én is minél többet pihenni, és szedem az Utrot a Metformin mellett.
A dokihoz szerdán este megyek vissza,azt mondta addigra elvileg elmúlik a barna. Ha jó lesz az Utro,és elmult tőle akkor elmesélem...ha nem akkor is...:-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!