Lehetek terhes?
Lassan 17 éves leszek és félek nagyon. Felelőtlenek voltunk tudom. De lehetek terhes ha úgy csináljuk a barátommal, hogy nem használunk óvszert viszont nagyon gyakran max 20 mp.-ként kihúzza és ellenőrzi, hogy előváladékos-e. Egyszer sem volt mindig ő hozta el és olyankor megtörölte rendesen mindenhol, aztán ez megy mindig. Lehetek így terhes ha valószínűleg még az előváladék se jutott belém. Csak annyira rettegek. Tudom Felelőtlenek voltunk nem kell a szidás se semmi. Már megkaptam. Köszönöm a segítő valaszokat
16.L
Már elmondtam és mindent megbeszéltünk. És igen tudom nagyon felelőtlenek voltunk. Tudom nem kell mondani..
Viszont most nagyon reménykedem és félek is. Sok helyen olvastam azt hogy nem estek így teherbe viszont van ahol azt olvasom hogy igen is teherbe estek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!