Lehetséges hogy teherbe esés következen be?
Szóval, úgy volt, hogy mindketten megfürödtünk, egyikőnk se élvezkedett utána se semmi. Aztán lementem nála és volt hogy megfogta magának a dolgát, de nem a makk a körül ért hozzá egyszer kétszer, azt utána meg egy picit megujjazott de nem úgy nagyon mélyre csak épphogy beletette az ujjának a hegyét, ami nem tartott sokáig és utána nyalogatót ott lent. Aztán kimostam magam ott lent természetesen. Bár nem tudom lehet ígyis teherbe esni, hogy nem jött ő belőle semmi csak hozzá ért párszor utána én hozzám?
Örülnék ha minnél hamarabb kapnák választ 🙈
Akkor a helyesírásod és a szókincsed miért olyan, mint egy alsó tagozatos gyereké?
Amúgy nem lehetsz így terhes. Feltéve hogy jól dekódoltam a lemenést.
Szűz Mária példája lebegjen előtted. Még ennyi sem történt, aztán tessék. :-)
Ne aggódj, azóta sem fordult elő ilyen.
Jól értem, leszoptad, és ő közben tartotta a farkát, aztán megujjazott, de csak a hüvelybemenetedet, majd kinyalt?
Amit nem írsz, hogy elélvezett a szopástól? Mi lett az ondóval? Lenyelted, vagy a kezére folyt? Megtörölte a kezét, mielőtt megujjazott?
A spermiumok (hím ivarsejtek) elpusztulnak, ha kiszáradnak, tehát ha megtörölte a kezét, akkor nem lehet baj. Akkor is elpusztulnak, ha felhígulnak, tehát egy kézmosás, vagy mosdás után se lehetsz terhes. A nyalás sem okoz bajt, még akkor sem, ha a szádba élvezett, és te csókolózol vele, azután kinyal. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!