Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Gravida filmtabletta okozhat...

A Gravida filmtabletta okozhat menstruációs zavarokat?

Figyelt kérdés
Második hónapja szedem, megint késik a menzeszem. A múlt hónapban is sokkal később kezdődött és erősebb, elhúzódóbb volt.
2008. nov. 11. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. Ennyi erővel mindenféle vitaminkészítményt szedő rendellenesen menstruálna.
2008. nov. 11. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha panaszod van rá hagyd abba ideiglenesen a szedését.Orvosok és védőnők szerint is felesleges szedni a terhesvitaminokat terhesség előtt.Ha terhes leszel akkor elég szedni,mert még annyira pici a baba az elején hogy nincs szüksége vitaminokra,amit ételből nyersz az bőven elég.Csak azért mondják a reklámok hogy szedjük a terhesség előtt,hogy minél többet eladjanak,egyébként teljesen felesleges,a 4. héttől a 20. hétig elég szedni.
2008. nov. 11. 15:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Jó a sima Folsav, ha szeretném a termékenységem fokozni és a minél korábbi terhességet elérni? Egyébként éppen fordítva hangoztatják: a terhesség alatt nem ajánlják a terhesvitaminokat, mert óriás bébik születnek.
2008. nov. 11. 16:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Gravidát szedek már május óta. Aug-ban össze is jött a babó elsőre, de sajnos elvesztettem őt. Nem hagytam abba a szedését, a mai napig kapkodom a tabikat. Nekem nem volt tőle semmilyen problémám, a mensim is teljesen rendben volt. Ha akarsz szedni terhesvitamint, próbálj ki mást. Elevit, Femibion, Hipp Natal, stb. Emellett sportolj egy kicsit, és egyél nagyon sok gyümit meg zöldséget.

2008. nov. 11. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!