Barátnőm szerint ez a teszt pozitiv. Ti is làttok rajta 2 csíkot?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 29. 14:18
11/25 anonim válasza:
A másik csík azért van ott, mert ha a vizelet kimutatná, hogy terhes, AKKOR átütne. Ez egyszerű teszt, nincs cicomázva, papírrétegek egymáson. Sajnálom de amit látsz csak akkor jönne elő ha terhes lenne.
12/25 anonim válasza:
Negativba is áttéve is csak 1 csik van ott drágám. Nincs baba. Sajnálom
14/25 anonim válasza:
Pedig ott van a csík. Tesztelj ket nap múlva. Az én kérdésemre és képemre is ezek a negatív válaszok jöttek,pedig én láttam amit láttam. És terhes is voltam.
15/25 A kérdező kommentje:
Ez nem az èn tesztem hanem a baràtnőmé én ide azért tettem fel csak mert nekem nem hiszi el hogy ez egy negatív teszt .. mondom akkor majd itt elmondjak akkor hàtha elhiszi..
Nem értem ti mit làttok akik.írjátok h van ott valami tesztelj 2 nap múlva.
2019. ápr. 29. 19:48
16/25 A kérdező kommentje:
Ha erre a vonalra gondoltok az a tesztnek az a része amit bele kell mártani a vizeletbe.. vagyis annak a vége..
2019. ápr. 29. 19:54
18/25 anonim válasza:
Dehogy :) a max vonalig kell a vizeletbe martani.
Ez pozi lesz,nyugodtan pontozzatok le.
19/25 A kérdező kommentje:
Hàt 3 héttel a dolog után már ki kellene hogy mutassa a teszt..szerintem.
2019. ápr. 29. 20:15
20/25 anonim válasza:
3 hettel utana mar igen. De ugysem nyugszik meg, ameddig nem csinal meg egy tesztet. Vegyen egy Facelle martogatosat, 500 ft, vagy egy Predictor Earlyt (900 ft korul van), csinalja meg holnap vagy holnaputan, aztan azt mar higgye el. Foleg ennyi ido utan. Miota kesik a menzesze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!