Szellemcsík? Van tapasztalatok ezzel a teszttel?
Figyelt kérdés
11.dpo
Az első kép tegnapi olcsó teszt.
A második First Response( azthiszem a Predictor Early a magyar megfelelője).
Mindkettő időn belül jött ki de mégsem tűnik nekem halvány csíknak.
2019. ápr. 28. 11:34
1/13 A kérdező kommentje:
Ahogy neten néztem ezeket a teszteket már 11.dpon egyértelmű 2 csík volt a pozitívokon. Csak nem értem azokat a halvány csíkokat, mert sohasem volt ilyen egy tesztem se.
2019. ápr. 28. 11:36
2/13 anonim válasza:
Mivel mindketton van valami eselyes hogy pozitiv lesz attol fuggetlen hogy igy keprol nem tunik rozsaszinnek
3/13 anonim válasza:
2 nap múlva tesztelj még egyet.Lehet erősödik.Látom a halvány csíkot csak nem tudom eldönteni van e színe..
4/13 anonim válasza:
Ugyanígy gondolom én is mint az előző
5/13 anonim válasza:
En is látom a második csíkot, de tényleg nehéz eldonteni... nekem ilyen lett 12.dpo-n a predictor:
Az olcsó netes teszten ugyanabbol a pisiből semmi sem látszott!
Rá két napra gyönyörű erős lett a predictor
6/13 anonim válasza:
Előző vagyok, ultrahanggal volt követve, így biztosan a 12.nap voltam ovuláció után
7/13 A kérdező kommentje:
Utolsó! A tiéd szép pozi,gratulálok. :)
Az enyém nem ilyen rozsaszín, a csík felső részén talán van valami icipici színe. Én ovu teszteltem amig pozi nem lett, aztán elfogyott a tesztem..😅
2019. ápr. 28. 14:02
8/13 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam One step 10 essel is, de az meg elázott mind. Volt is egy kérdésem kint vele a napokban.
2019. ápr. 28. 14:09
10/13 anonim válasza:
A one step terhessegi teszt az szar.. minden mar reg mutatta arra meg mindig mereszeni kellett a szemem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!