Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztelhetek már? :-)

Tesztelhetek már? :-)

Figyelt kérdés

Múlt hét kedd óta késik. A hasam görcsölget, mintha bármelyik pillanatban megjönne, de semmi, csak feszít a hasam. A mellem nem feszül, de érintésre, ugrálásra fáj és időnként (naponta 3-4-szer) olyan gyengeség lesz úrrá rajtam, hogy meg kell kapaszkodnom vagy le kell ülnöm néhány percre.

Egy tesztet már csináltam pénteken, de negatív lett. Szerintetek?

2010. júl. 5. 22:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
azért mert így van, és nem azért mert rosszakaró vagyok. az is írtam, hogy nem esélytelen, csak kicsi a valószínűsége. egyszerűen tényeket fogalmaztam meg
2010. júl. 6. 13:10
 12/22 anonim ***** válasza:
a 25-ös teszt 99%ban kimutatja a nem várt napján (ez van ráírva), a 10-es gondolom méghamarabb. a hcg naponta szinte megduplázódik, ezért gondolom, hogy mutatnia kéne. de mint írtam, lehetett késői ovuláció is.
2010. júl. 6. 13:14
 13/22 anonim ***** válasza:
persze a 60%-os válaszoló elég bunkó volt, ezzel én is egyetértek
2010. júl. 6. 13:14
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem rád értettem,hanem a legelsőre.

Mekkora paraszt az ilyen ember?

Azért mert nekem nem sikerül teherbe esnem és minden hónapban csalódok még nem fogok másokkal bunkózni,hanem inkább támogatom kicsit.

Például nekem a támogatás többet ér egy -egy negatív teszteknél minthogy még jobban elvegyék a kedvem....

Egy hete késik neki nem biztos,hogy nem terhes,még van reménye rá,ha megjön ha nem jön meg neki...

2010. júl. 6. 13:19
 15/22 anonim ***** válasza:

persze, lehet terhes. csak van aki a túlzott reménykeltés miatt esztelen tesztelésbe kezd. napi akár 2 tesztet ellő... és hát lelkileg is elég nehéz, amikor sejti az ember, hogy nem sikerült, de mégse egyértelmű, hogy mi van. plussz elég sok pénz is ennyit tesztelni.

én azt ajánlom kérdező, hogy: próbálj 3-5 naponként tesztelni. és ha 2 hétnél többet késik, nézesd meg magad orvossal. hátha választ sikerült találni erre a kérdésre.

és persze drukkolok a babáért. remélem egy sikeres lesz a vége és te vagy a ritka esetek egyike, akinek később mutatta ki.

2010. júl. 6. 13:27
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszi nektek a bátorítást! Bocsi, hogy csak most írok, de tegnap du. leállt az internet.

Tegnapi 08:10-nek szívből gratulálok! Nagyon vigyázz magatokra, jó egészséget nektek!

Tegnap du. készült egy újabb teszt ééééééééés egyértelműen POZITIV!!!! Madarat lehet velünk fogatni, bár kicsit félünk is, mert két babust - nagyon korán bár, de mégis - elveszítettünk már. Amióta elmondtam a férjemnek, kényeztet :-). Pénteken repülök az orvoshoz.

2010. júl. 7. 05:49
 17/22 anonim ***** válasza:

Júúúj de jóóóóóó!

Gratulálok neked és pihenj az előzmények miatt is. Boldog babavárást. 3 picilány anyukája.

2010. júl. 7. 07:46
 18/22 anonim ***** válasza:

Szia T vagyok!

Szivből gratulálok neked!Most már vigyázzatok magatokra!:)

Én tudtam és biztam benne ,hogy baba van!Senki sem akart hinni nekem!

De ezt olvashattad is!:)

Jó baba várást:)

2010. júl. 7. 08:39
 19/22 anonim ***** válasza:

Gratulálok!! :))

olyan jó, hogy vannak ilyen történetek is, amiknek végül jó a vége.

2010. júl. 7. 08:42
 20/22 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok neked :):) Annyira örülök, amikor valakinek teljesül a kívánsága :)
2010. júl. 7. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!