Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tüsszentéskor, vagy hirtelen...

Tüsszentéskor, vagy hirtelen mozdulatnál benyilal a petefészkem. Hol a bal hol a jobb. Ha összegörnyedek, csak úgy tudok kiegyenesedni. Ezek szerint nem repedtek meg a tüszőim?

Figyelt kérdés

Még ilyet nem éreztem. Évek óta cisztákkal küszködök.

Voltam orvosnál 1.5 hete,a jobb és bal petefészkembem is látott 2 nagy domináns tüszőt,de aztmondta,nem valószínű hogy megreped mert vastag a tokja.

Akkor ezek szerint nem repedtek meg ha így benyilal igaz? Ma még nem volt rá példa de nem is tüsszentettem :)

2019. ápr. 25. 08:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Kismedence gyulladás (petefészek gyulladás) is lehet.
2019. ápr. 25. 08:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Én akkor éreztem ilyen erős nyilallásokat tüsszentéskor, amikor terhes voltam. Főleg fekvő helyzetben volt rossz.
2019. ápr. 25. 08:53
 3/8 A kérdező kommentje:

Sajnos olyanom már volt,2x is. Azzal mindenféle bajom volt.

Nem hiszem hogy az a gond.

Mellbimbóm 1 hete még majd szét durrant annyira fájt,égett. Most 3-4 napja az se fáj.

Talán megjön hamarabb. 20.ciklusnapon tartok csak.

2019. ápr. 25. 08:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Én lennék a legboldogabb ha babás lennék de egyenlőre nem hinném,hogy az miatt lenne mert a ciklusom 10.napján volt a legkorábbi időpont h együtt voltunk.
2019. ápr. 25. 08:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
És azzal mi a gond? Elég jókor voltatok ezek szerint együtt.
2019. ápr. 25. 10:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Együtt voltunk a 10.14.16.17.19.cn-on,csak azt írom,ha a 10.ciklusnapi lett volna a nyerő akkor még csak a 9.10.dpo-n lennék,ergo nem terhesség miatt szurkálna a petefészkem. Gondolom.. De aztán meg kitudja.
2019. ápr. 25. 10:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Ugyanaz, mint a kettesnek. Bizony baba volt, amikor hirtelen mozdulatoknál, és tüsszentésnél, köhögésnél stb, nyújtózkodásnál nyilallgatott. 10. nap voltatok együtt, 3-5 napot is kibír a hímivarsejt! ;)

Nem mondom azt, hogy biztos, mert nyilván nem biztos, de esélyed elég sok van a babára így. Tedd meg, hogy megírod, ha sikerült!!! Szurkolok!!!

2019. ápr. 25. 11:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem policisztas petefeszkeim vannak, emiatt nyillal be, ha hirtelen felallok vagy tusszentek.
2019. ápr. 25. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!