Tüsszentéskor, vagy hirtelen mozdulatnál benyilal a petefészkem. Hol a bal hol a jobb. Ha összegörnyedek, csak úgy tudok kiegyenesedni. Ezek szerint nem repedtek meg a tüszőim?
Még ilyet nem éreztem. Évek óta cisztákkal küszködök.
Voltam orvosnál 1.5 hete,a jobb és bal petefészkembem is látott 2 nagy domináns tüszőt,de aztmondta,nem valószínű hogy megreped mert vastag a tokja.
Akkor ezek szerint nem repedtek meg ha így benyilal igaz? Ma még nem volt rá példa de nem is tüsszentettem :)
Sajnos olyanom már volt,2x is. Azzal mindenféle bajom volt.
Nem hiszem hogy az a gond.
Mellbimbóm 1 hete még majd szét durrant annyira fájt,égett. Most 3-4 napja az se fáj.
Talán megjön hamarabb. 20.ciklusnapon tartok csak.
Ugyanaz, mint a kettesnek. Bizony baba volt, amikor hirtelen mozdulatoknál, és tüsszentésnél, köhögésnél stb, nyújtózkodásnál nyilallgatott. 10. nap voltatok együtt, 3-5 napot is kibír a hímivarsejt! ;)
Nem mondom azt, hogy biztos, mert nyilván nem biztos, de esélyed elég sok van a babára így. Tedd meg, hogy megírod, ha sikerült!!! Szurkolok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!