Teherbeesés norculut mellett?
A norculut hozza meg a vérzésem, 3-4 nappal az utolsó bogyó után.
Mikor kellene próbálkozni a babával?
Nem lesz baja ha így gyógyszer mellett fogan?
a norcolut sima megvonásos vérzést csinál. a "gyógyszer mellett fogan" kb azt jelentené, hogy a gyógyszer szedése közben, vagyis egészen pontosan előtte napokban és úgy szeded a bogyót, hogy még nem tudsz a megtermékenyülésről.
Mivel szintetikus progeszteron, ebben az esetben támogatja a terhességet.
DE mivelé esetedben megjött a vérzés, nincs szó arról, hogy gyógyszer mellett, hiszen a vérzés megléte azt jelzi, hogy teljesen kiürült (minimális szintre csökkent) a szervezetedből.
Mióta szeded a norcolutot?
Nekem 3 hónapos kúra után az endo doki úgy vélte hogy az értékeim jobbak meg fog jönni norcolut nélkül. Így is lett! Pedig előtte fel évig semmi (kiderült hogy pco+ír)
Nekem azt mondta a doki előtte hogy mikor az utolsó szemét beveszem másnap reggel teszt, ha pozitív nem szabad abba hagyni.. Végül nem így lett ugye hanem abbahagyatták velem
Duphastonnal teherbe lehet esni, csak abbahagyni nem szabad mert akkor leesik a progeszteronszint és megjön a menstruáció. Én tüszőrepedes óta szedem a duphastont jelenleg 5 hetes terhes vagyok.
Viszont amit előttem írnak, ha progeszteron kell a ciklus rendbeallitasahoz akkor valami nincs rendben, és lehet hogy peteeres ezáltal ovuláció sincs.
Nekem clostilbegytes hónapom volt uh követessel, így ezért kaptam progeszteronpotlast. Ha abbahagytam volna a szedését valószínűleg leesett volna annyira a progeszteron szintem amitől a korai terhesség levalt volna a méhnyálkahártyaval (aztán lehet hogy alapból Is magasabb a prog szintem és nem lett volna baj de természetesen kovetem az orvos utasitasait)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!