Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8 napom van még a mensesig...

8 napom van még a mensesig (ciklus. hu szerint), de 2 napja vizes folyásom van. Ez az elkövetkezendő menses jele?

Figyelt kérdés
2007. dec. 6. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet az is, előfordul, vagy elkaptál valami könnyű fertőzést.
2007. dec. 6. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Èn ugy tudom,illetve most olvastam hogy ez annak a jele hogy meg fog jönni.Èn is babát szeretnék és most sokat olvasgatok a neten ebben a témában.

A Babàt tervezök otthona nagyon jo oldal,ajánlom Neked!

Kivánok minden jot!!

2007. dec. 6. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is a babatervezőn olvastam hogy a mensi előjele. De nem 10 nappal előtte jelentkezik, hanem két-három nappal a mensi előtt.

Szóval nem hiszem hogy annak a jele, egyszerűen csak van. Fertőzésre sem gondolnék amennyiben nincs szaga, és színe.

Lehet hogy korábban fog megjönni,mint számítod?

Vagy egyszerűen így alakult ez a ciklus. Én is észreveszek különbségeket a ciklusaim között.

2007. dec. 6. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is van úgy, minden különösebb ok nélkül mások a ciklusok. Ha rendszertelen is a menzeszed, akkor pláne. A ciklus.hu fórumain van ilyesmiről is szó, olvass bele!
2007. dec. 6. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat, hogy fertőzésed van, vagy csak egyszerűen most ilyen a ciklusod. Minden hónap lehet más és más.
2007. dec. 6. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!