Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor legyünk együtt?

Lili980909 kérdése:

Mikor legyünk együtt?

Figyelt kérdés
Elvileg csütörtökön lesz ovulációm, mikor legyünk együtt? Kedd szerda csutortok? Vagy kedd csutortok? Hogy lenne a legnagyobb eselye ahhoz hogy teherbe essek? Persze ezeken a napokon kivul is egyutt vagyunk, tegnap, csutortok, esetleg ma..!? Kinek milyen tapasztalata van? Az orvosom azt mondta nem kell naponta tobbszor persze nem is tudnank, de azt sem mondta hogy 2-3 naponta.
2019. ápr. 21. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kívánjátok egymást :)
2019. ápr. 21. 19:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Szeretnénk babát nagyon, nem is akarunk rágörcsölni, de azért ennyit megteszűnk hogy kiszamoljam mikor van a legnagyobb esely es hogyan :)
2019. ápr. 21. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Pedig ez már picit rágörcsölés. Elhiszem, hogy szeretnétek, de az a legszebb, ha nem "csettintésre" megy.
2019. ápr. 21. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kétnaponta elég! Nekem pénteki nap volt az ovuláció (aznap lett negatív az ovu teszt) együtt voltunk szerdán és pénteken, és sikerült is, pár napja teszteltem pozitívat 😊

Nekem az orvosom azt mondta bőven elég kétnaponta együtt lenni, annyi pihenés kell a katonáknak is. Nekünk sem volt így kötelező együttlét. Hogy melyik együttlétből sikerült soha sem derül ki, de a lényeg hogy itt van velünk 😍

2019. ápr. 21. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Amikor akartok. Ennyire nem kell ragörcsölni. Peteérésem sehol nem volt, mikor nem védekeztünk, elment bennem. Utána nem szexeltünk már, talán 1x, mert sokat melóztunk, de egyből összejött.
2019. ápr. 21. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:

2 hete álltál le a fogamzásgátlóról, azóta 3 kérdést tettél fel (az egyik közülük hogy nem vagy-e terhes...) ne pörögj rá ennyire a témára mert így nagyon hosszú hónapok állnak előtted, nem szabad ennyire rástresszelni a babavárásra mert midnen egyes hónapban csalódni fogsz mikor megjön.

Mint ahogy a másik kérdésednél is írtam használj inkább ovulációs tesztet mert gyógyszerszedés után egyáltalán nem biztos hogy rögtön visszaáll magától a peteérés, és így hiába várod a "csodát".

2019. ápr. 21. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!