Mikor legyünk együtt?
Kétnaponta elég! Nekem pénteki nap volt az ovuláció (aznap lett negatív az ovu teszt) együtt voltunk szerdán és pénteken, és sikerült is, pár napja teszteltem pozitívat 😊
Nekem az orvosom azt mondta bőven elég kétnaponta együtt lenni, annyi pihenés kell a katonáknak is. Nekünk sem volt így kötelező együttlét. Hogy melyik együttlétből sikerült soha sem derül ki, de a lényeg hogy itt van velünk 😍
2 hete álltál le a fogamzásgátlóról, azóta 3 kérdést tettél fel (az egyik közülük hogy nem vagy-e terhes...) ne pörögj rá ennyire a témára mert így nagyon hosszú hónapok állnak előtted, nem szabad ennyire rástresszelni a babavárásra mert midnen egyes hónapban csalódni fogsz mikor megjön.
Mint ahogy a másik kérdésednél is írtam használj inkább ovulációs tesztet mert gyógyszerszedés után egyáltalán nem biztos hogy rögtön visszaáll magától a peteérés, és így hiába várod a "csodát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!