Együttlét után 16 nappal már biztosat mutat a teszt?
Nincs még menstruációm, így nem tudok ehhez viszonyítani :)
De minél előbb szeretném tudni, hogy van e terhesség vagy sem.
9 hete szültem.
Kétszer voltunk együtt a 6 hét letelte óta, és a másodiknál kiszakadt az óvszer.
Nem tudom mekkora esély van terhességre, de valamennyi biztosan van, így minél előbb tudni akarom :(
Szülés előtt tudtam mikor van ovulációm, mert egyértelmű jelei voltak.
Most semmi jele, így nem tudom van e egyáltalán, lehet még nincs is. Lehet tolom még majd akkor pár napot :(
Szoptatsz?
Ha igen milyen gyakran?
Szoptatsz meg? Tudom, hogy ez nem befolyasolja, de nekem a nagy fiam szuletese utan 3 honapig meg sem jott. Elotte sosem tudtam, mikor volt pé mikor nem, de utana éreztem. A masodik fiamat mar szoptattam(szoptatom) de vele ia tegnap jott meg, viszont 2 hete mar ereztem a tipikus peteereses tuneteket. Higabb folyas, szurkalas. Mondtam is paromnak, hogy hamarosan megjon.
Igy is lett, szoval ne parazz, a testednek helyre kell jonni, ha nem erzed meg a peteerest, valoszinu nem is volt meg.
Mindenesetre 1-2 het mulba siman tesztelhetsz mar, akkor biztosabb.
Bar szerintem kizart, hogy terhes legyel.
Szoptatok, de keveset, vegyes tápláláú a baba.
Vagyis a tejem kevés, így nem kizárólag anyatejes.
5 napja voltunk együtt, 29.én tervezek tesztelni, de már nagyon izgulok, nem akarnám annál tovább tolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!