Missed ab után nem jön a baba, volt már valakinek így?
Figyelt kérdés
Novemberben volt missed abom előtte első próbálkozásra összejött a babó! 6 hetesen nem volt szívhang. Pajzsmirigy, inzulin/cukor, trombofilia, veralvadasi mutaciok, noi nemi hormonok rendben, peteeresem van (UHval es hormonvervetellel is megerositve!) Ez volt a 3. probalkozos honapunk, most is napra pontosan megjott :(2019. ápr. 18. 06:10
1/8 anonim válasza:
8.próbálkozós hóra lettem terhes. Ráadásul az a terhesség sem elsőre jött,aminek a vége missed ab lett. Előtte első hónapban lettem várandós a kislányunkkal.
Ne add fel,kitartást! Próbáld elterelni a gondolataidat,kicsit mással foglalkozni. Tudom,hogy baromira nehéz és csak vánszorog az idő.
Hamarosan neked is lesz babád :)
2/8 anonim válasza:
A fiam 2 év után jött össze. A lányunk az első próbálkozásra, 1 alkalomból. A következő elsőre (2 alkalommal voltunk együtt), ez lett missed ab tavaly március 14-én. Szeptemberben lett pozitív a teszt, augusztusban szintén 1szer tudtunk együtt lenni. Hamarosan megszületik, még 2,5 hét. Kitartás, próbáld kicsit elengedni, jönni fog, csak ne görcsölj rá.
3/8 anonim válasza:
Missed ab után másfél év kellett a teherbeeséshez nálunk. Utólag úgy érzem kellett a lelki sebeknek is gyógyulni ezidő alatt...és még így is nagyon nehéz volt lelkileg az új babával az első 14 hét... Tudom, hogy ez nem vigasztal most, de kitartás!
4/8 anonim válasza:
ugy kell hozzaallni hogy nem akartok gyereket, na akkor tuti befog csuszni:D
5/8 anonim válasza:
Nekem oktoberben volt missed, elsore osszejott. Azota a ciklusom is borult, a kovetkezo baba varat magara. Nem kuldtek mutet utan semmilyen vizsgalatra, ma megyek egy masik orvoshoz.
En igazan nem gorcsolok ra, megis...
6/8 anonim válasza:
6 hetesen nem volt szívhang. És utána? Vkinek 6+5-on lesz csak! Nekunk amugy 12 hónap kellett mire újra terhes lettem. Novemberben megint elveteltem és most márciusban megint terhes lettem
7/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Azóta megszületett márciusban a szivárvány babám 😊
2020. dec. 26. 23:17
8/8 anonim válasza:
Isten éltesse! Az én kisfiam is már 1 éves lesz január közepén 😁
#5-ös válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!