7+3 hetesen normális a 11 mm petezsák?
Az utolsó menstruációhoz képest 7+3, de a doki szerint nagyon korán mentem hozzá, mert csak 11 mm a petezsák. Direkt 7 hetesen mentem, mert arra számítottam, már szívhang is lesz.
Ilyenkor szokták mondani, h később volt a peteérés. Ok,de ha 28 napos ciklusom van, és a nem várt napja előtt 2 nappal már halvány pozi volt a teszt, akkor középidő körül kellett lennie a fogantatásnak. A 11 milis petezsák meg 5 hetesen szokott lenni. Az azt jelentené, h akkor fogant, amikor már 1 hete pozití volt a teszt. 😂 Ezt nem értem.
Valaki járt így?
Azért én bizakodó vagyok. Érzékenyek a cickóim, hányingerem van sokszor, úgy érzem, itt van ő, csak nem látszik még.
Több helyen is olvastam, h 7-8 hetesen még nem láttak semmit, mert régi volt a gép, stb... Hát jelzek majd... Már ha érdekelni fog vkit is. 😂
Ne add fel, de azert keszulj fel mindenre...
Mikor 6+4en mentem dokihoz es kicsi ures petezsak volt (nem emlekszem a meretere, kb 8mm), a doki meg azt mondta nyugodtam mennjek el nyaralni a Balatonra, hat a keszthelyi korhazban kotottem ki verzessel... Pedig ket het mulvara visszahivott es nem mondta, h baj lenne...😤😭
Viszont, neked azt kivanom, h minden rendben legyen es ne eld at, amit akkor en, ezert is irtam, h bizakodj, ez fontos, de azert keszulj fel mindenre...
Ird meg majd mi lett, remelem, jo hirekkel fogsz visszaterni par het mulva! ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!