Beagyazodaskor erezhetsz iszonyatos faradtsagot?
én nem tudom, de abba biztos vok hogy ha msot várandó vagyok, akkor az elmúlt napokban többet aludtam mint egy medve a téli álomkor. holnapra esedékes, majd megtudom..:)
beágyazódáskor pecsétlő vérzés fájdalom érezhető, de az is lehet hogy semmi. gondolj a kis tinikre akik 6 vagy öbb hét után lepődnek meg h gyermeket várnak...
én a 2. válaszoló vagyok 1 év 3 hónapja próbálkozunk ebben a hónaban nem görcsöltem annyira nem bujtam a terhes oldalakt csak lazultem nem is minden nap hőmérőztem de itt a mensivárás napja ma lenne esedékes és még semm, de már msot rágörcsöltem érzem. a hőm az tartja magaát szépen enn, talán mintha lenn valamicskéréreznék halvány feszülés nem is tudom, meg az a rohadt íz a számba. nem tudom eltüntetni. se rágó se fogmosás semmi:S
kedves utolsó én ha halvány csíknál tartnék fujnám a szilveszteri trombitámat:D:D:D
reménykedem hogy babás vagy és rengeteg örömöt és boldog élményekben gazdag babavárást neked tiszta szívből. én pedig msot várok várok várok
Én az első babámnál tapasztaltam az iszonyatos fáradtságot!!! Nem tudtam mi van velem, nem is gondoltam már a babára, és a nem várt előtt már kb 5 nappal olyan voltam mint aki nem alszik éjjel, állva el tudtam volna aludni bárhol. Ilyet soha nem éreztem. Szóval lehetséges. De lehet az időjárástól is. Elég csalóka lehet.
Most a második babával vagyok terhes és az ég világon semmi tünetem nem volt.
Drukk hogy baba legyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!