Beágyazódási tünet lenne?
Figyelt kérdés
A párommal babát szeretnénk 8 napja voltunk együtt péteéréskor kb a tegnap egy nagyon minimális barna folyásom volt, szurkál a hasam tegnap óta, és a derekamat is érzem, illetve egyik percben nagy éhség van rajtam mig a másik percben mindentől hányingerem van. Lehetséges h beágyazódási tüneteim vannak?2019. ápr. 14. 19:23
11/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok , teszteltem de akkor negativ lett, minden tünetem megvan még mindig és most 2 napja barnázom, várom h lesz e belőle "nem várt" ha nem akkor csinálok még egy tesztett
Tünetek:hányinger, mellfájdalom,mellfeszülés, fejfájás, sűrű vizelési inger ,stb csak az a baj h ez mind lehet "nemvártt" tünet is,igy várok☺
2019. máj. 4. 11:11
12/14 anonim válasza:
Szerintem már inkább beképzeled a tüneteket
13/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok
Nem képzeltem be kedves utolsó, terhes voltam, de sajnos a barnázás tovább erősödött és korai vetélés következett be, 4 hetes voltam...
2019. máj. 20. 16:10
14/14 anonim válasza:
Jaj, istenem, tegyük picit tisztába a dolgokat. 4 hetes terhesen, ha megjön, az kémiai terhesség, nem vetélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!