Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki érezte a beágyaz...

Van olyan aki érezte a beágyazódást? 18L Én hasszúrkát éreztem, meg reggelemte 2napig görcsölt a hasam allja egy olyan 5percig ez lehet a beágyazódás oka?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 13. 09:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló,nem értem miért ítélnek el,18éves vagyok és aki 14 15évesen szül?! Párommal mindennel jobban szeretnénk hogy sikerüljön! Szerintem mindenki a maga háza elött sepregessen,ne a másikat bántsa!
2019. ápr. 13. 19:23
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
Utolsó előtti vagyok,nem ítéllek el de normális esetben nem ez a dolgok sorrendje. Tapasztalatból mondom ha gyereked van,akkor van mindened még sincs semmid. Elmúlik a cuki rózsaszín babás korszak,elkopnak a látogatók ajándék hegyei,marad a gyes meg a családipótlék,jönnek a gyerek betegségek,meg hogy hogy osszad be azt keveset ami van úgy hogy hó végén is tudj a gyereknek cipőt venni meg gyógyszert
2019. ápr. 14. 12:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Az lemaradt hogy egykor én is ebben a cipőben jártam mint te,de már nem lehetett semmit visszacsinálni ott volt a gyerek,és ha beledöglöttem is pár hónapos korában mennem kellett dolgozni mert lófacra se volt elég a pénzünk. Bizony a volt osztálytársam tovább tanultak,buliztak én meg kerestem a pelusra valót 3 műszakban.
2019. ápr. 14. 12:32
 14/14 anonim válasza:
én már éreztem, 18F
2019. máj. 2. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!