X-epil terhességi teszt csíkja kezdetben mennyire
halvány? Három pozitív jósteszt és egy ilyen nagyon
halvány x-epil után mit gondoljak?
Figyelt kérdés
Mivel nem szabályos a ciklusom, kb 28-32 nap között van, így azt tippelem, hogy 04.12 (azaz ma) vagy 04.14 kell megjöjjön.
Csináltam ovulációs jóslótesztet, ami egymás után három nap pozitív volt. Valamint 04.10 csináltam egy x-epil terhességit, ami negatív volt, és ma 04.12 egy másik x-epil terhességit, amin egy nagyon halvány második vonal van. Nektek milyen volt az első vonal? Lehet, hogy ez egy második vonal kezdemény?
Sziasztok, épp én is ilyen tesztnézegetős héten vagyok, múlt Vasárnapra vártam, nem jött meg a mai napig, rengeteg tesztet csináltam már, mert mindig vmi új rossz vagy jobb vèleményt olvastam tesztekről. Vasárnap délután csináltam s epiles tesztet, amin halvány csík jóval később jelent meg, kezdtem reménykedni. Hétfőn reggel ugyanúgy csináltam ilyen teszttel szinte semmi sem látszik. Aznap este ez a 13.dpo napon csináltam egy predictor 10est ahogy víz élethez ért már jött is elő szépen erősen a teszt csík. Ennek megörülve szerdán a 15.dpo napon reggel megint próbálkoztam egy x epillel, ekkor megint halvány a csík. Csütörtök este egy Gabriel tesztet csináltam, amin a teszt csík erősen megjelent szinte 1 perc alatt. Reméltem most már biztosan megfelelő szinten van a hcg ezért ma (pénteken) reggel megint csináltam egy x epil tesztet, most annyi változás h 2-3 perc között megjelent a halvány rózsaszín sávocska, erősebben mint előző napokban. Most ez nem tudom mit jelent, bejelentkeztem orvoshoz, hétfőn megyek legalább megnézi van-e petezsák és hogy a helyén van-e.
2019. ápr. 12. 21:50
23/33 Fiatallányka válasza:
Kérdező még egyszer gratulálunk, ez már leugrik! 😀
Kedves utolsó a pozitív az pozitív, még nagyon az elején vagy, szépen erősödik az majd ne izgulj! 😉
2019. ápr. 12. 22:14
24/33 anonim válasza:
Az x-epil az egyik leggyengébb teszt, ne aggódj utolsó. :) Gratulálok
Ezekkel semmi gond nincs, hidd el hogyha egyféle tesztet használtál volna minden nap szépen látszana az erősödés.
Csalóka, mert mindegyiknek kicsit más az érzékenysége.
Minden rendben lesz! ☺️
2019. ápr. 12. 23:09
27/33 anonim válasza:
Köszönöm a bíztatást, az x epilt néztem 2 naponta és nem nagyon látok változást, félek h csak kémiai terhesség vagy vmi szellemcsík ezért kipróbáltam érzékenyebb típusokat is kíváncsiságból.
2019. ápr. 13. 07:38
28/33 Fiatallányka válasza:
Írj majd hétfőn hogy mit látott a doki. Drukkolok! ☺️
2019. ápr. 13. 08:52
29/33 A kérdező kommentje:
Én is drukkolok, legyen neked is szerencséd :D
2019. ápr. 13. 13:11
30/33 anonim válasza:
Sziasztok, voltam uh-on, az előző menzesz alapján kiszámoltam 5+1 hetes vagyok, de azt mondta a doki később lehetett a peteérés, a ciklus 17 napja körül, Látott 3mm petezsáknak megfelelő vmit, hcg szint eredmény csak holnap lesz. Szerdán megyek megint uh-ra. Most nem tudom mire gondoljak, remélem elindult vmi, és csak korai terhesség azért nincs 5 hetesnek megfelelő méret
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!