Az ovulàciós teszt szerint lenne most esély a babára, vagy túl halvàny a második csík?
Kb. 27-28-29 naposak a ciklusaim, változó szokott lenni.
Legutolsó menszeszem kezdő napja március 26.
Március 6.-án eggyütt voltunk a párommal ami elvileg ideális időpont volt a lehetséges foggantatàshoz. :) Utána sajnos nem volt alkalmunk eggyütt lenni, ma viszont lenne rá alkalmunk. :) Vègeztem ma is egy ovulációs tesztet szetintetek ez a 10.-ei nap alkalmas lenne mèg a foggantatáshoz? :)
Ez még szerintem gyenge, valószínűleg erősödni fog. Ovuláció pedig aznap van, amikor először negatív. Szóval mondjuk ha erős pozi napján este, másnap reggel együtt vagytok, akkor esélyes.
Milyen érzékenységű a teszt?
Próbálkozhattok akkor is, amikor legerősebb az ovu teszt. pl. Ha holnap/holnapután a legerősebb, akkor ha este együtt vagytok, az jó. A katonák várakoznak akár 5 napig is. Azt mondják, hogy a tüszőrepedés általában hajnalban van. Szóval ha aznap reggel együtt vagytok, akkor az is tökéletes.
De ugye azt tudod, hogy az ovulációs tesztet délután célszerűbb elvégezni?
Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat, segítségeket.
Igen tudom hogy dèlután jobb, csak valamikor reggel is tesztelek kíváncsiságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!