Tesztes kérdés. Ez vajon mi? Szellemcsík?
2019. ápr. 9. 13:14
11/17 anonim válasza:
Isneteld meg, nincs elazva a teszt, gyanus, de valami megbizhatobb markat valassz!
12/17 anonim válasza:
3 perc után még nem szabad leolvasni. 10 perc hatóidő kell minden tesztnél.
13/17 anonim válasza:
Atyaég utolsó, ne írj már ekkora baromságot. Minden tesztnek van használati utasítása. A legtöbb egyébként 3-10 perc KÖZÖTT érvényes. 10 percen túli tesztről még a büdös életben nem hallottam, de biztos van ilyen is.
14/17 anonim válasza:
Miert is baromság? Mert benne van egy csomó teszt tájekoztatójában, amíg tart a hatóidő megjelenhet a regaens mezőben elszineződés. Pontosan ez látható az első képen!
15/17 anonim válasza:
16/17 anonim válasza:
SZerintem ez a teszt teljesen negatív. Az első képen sem pozitív, nekem is volt olyan, hogy miközben a vizeletet szívta fel a tesztcsík, átmenetileg látszott elszíneződés, de miután letisztult minden, már hómező volt, mint a Te második képeden.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2019. ápr. 10. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!