Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rendes menstruáció mellett...

Rendes menstruáció mellett még megmaradhat a "baba"?

Figyelt kérdés

Csináltam terhességi tesztet kb 1.5 hete,halványan de pozitív lett. Rá 3 napra már nagyon szép pozitív lett,majd 1 hetes késéssel megjött a menzeszem. Még most is tart,de a fáradtság,álomkór,cicifájás, még mindíg tart.

Esélytelen,hogy megmaradt,vagy megér még egy tesztet?

2019. ápr. 7. 14:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Általában az erős vérzés vetélést jelent, jó eséllyel nem marad meg.

De láttam már olyat, akiből szó szerint dőlt a vér (átázott a nadrágja, alatta 20 centis vértócsa, mikor lehúztuk a fehérneműt, három öklömnyi véralvadék) UH-n meg ott integetett az élő 7 hetes terhesség.

Sőt, kollégám olyat is mesélt, hogy volt egy betege, aki kb. 4-5 alkalommal vérzett olyan módon, amit leírtam, minden alkalommal elmondta neki, hogy hát sajnos nem fog megmaradni, végül 36. hétig kihúzta:D Ritka, de ilyen is van.

2019. ápr. 7. 15:54
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként normál vérzésnél már hiába adja a progeszteront, felesleges lett volna, egy normálisan beindult vetélést nem fog megakadályozni semmilyen gyógyszer.
2019. ápr. 7. 15:55
 13/22 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy mehen kivuli
2019. ápr. 7. 16:36
 14/22 anonim ***** válasza:

Vagy, mimt itt az egyik kerdezonek a mehszajnal tapadt meg a baba. Neki is megjott, rendesen, a terhesseg meg megvan. Ebben az esetben alapbol veszelyeztetett valaki, de ahogy no a baba igy a mehlepeny feljebb “kuszhat” a mehszajrol.

Utolso voltam

2019. ápr. 7. 16:43
 15/22 anonim ***** válasza:
Én a helyedben inkább bementem volna az ügyletetre a dokim hivogatása helyett hátha lett volna még esély
2019. ápr. 7. 20:18
 16/22 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy a helyedbe rögtön a kórházba mentem volna.. Nem hivogattam volna a dokit
2019. ápr. 7. 20:19
 17/22 A kérdező kommentje:
Már teljesen mindegy,hogy ki mit tett volna. Sajnos. Köszönöm a válaszokat!
2019. ápr. 8. 07:19
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Ja már teljesen mindegy. Legközelebb legalább már tudod mit kell tenni ha valami nem oké.És akkor hátha nem hagyod elhalni,mint most.Lehet,hogy nem lett volna menthető,de mi van ha mégis..
2019. ápr. 8. 09:47
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: te egy full idiót@ vagy!

Kérdező: sajnos ha beindult a vetélés rendes vérzéssel,a gyógyszer már semmit sem segít,a dokid sem hibázott,az ügyeleten sem adtak volna gyógyszert. De azért írj,hogy mi lett veletek.

2019. ápr. 9. 09:40
 20/22 A kérdező kommentje:

8 hetes a babám :)

Minden rendben vele,18 mm :)))))

2019. ápr. 11. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!