Rendes menstruáció mellett még megmaradhat a "baba"?
Csináltam terhességi tesztet kb 1.5 hete,halványan de pozitív lett. Rá 3 napra már nagyon szép pozitív lett,majd 1 hetes késéssel megjött a menzeszem. Még most is tart,de a fáradtság,álomkór,cicifájás, még mindíg tart.
Esélytelen,hogy megmaradt,vagy megér még egy tesztet?
Általában az erős vérzés vetélést jelent, jó eséllyel nem marad meg.
De láttam már olyat, akiből szó szerint dőlt a vér (átázott a nadrágja, alatta 20 centis vértócsa, mikor lehúztuk a fehérneműt, három öklömnyi véralvadék) UH-n meg ott integetett az élő 7 hetes terhesség.
Sőt, kollégám olyat is mesélt, hogy volt egy betege, aki kb. 4-5 alkalommal vérzett olyan módon, amit leírtam, minden alkalommal elmondta neki, hogy hát sajnos nem fog megmaradni, végül 36. hétig kihúzta:D Ritka, de ilyen is van.
Vagy, mimt itt az egyik kerdezonek a mehszajnal tapadt meg a baba. Neki is megjott, rendesen, a terhesseg meg megvan. Ebben az esetben alapbol veszelyeztetett valaki, de ahogy no a baba igy a mehlepeny feljebb “kuszhat” a mehszajrol.
Utolso voltam
Utolsó: te egy full idiót@ vagy!
Kérdező: sajnos ha beindult a vetélés rendes vérzéssel,a gyógyszer már semmit sem segít,a dokid sem hibázott,az ügyeleten sem adtak volna gyógyszert. De azért írj,hogy mi lett veletek.
8 hetes a babám :)
Minden rendben vele,18 mm :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!