Ezt a tesztet most hogy értékeljem 3 napos késésnél? Gabriel hcg.
Igen,szétszedtem,így jobban vissza tudom adni nektek amit én látok.
10 perc után lett ilyen:
Vártam egy picit,mert azthittem csak elázott,vagy nem szívódott fel jól az anyag,majd most fél óra eltelte után ilyen:
Egyébként ott van a 2.csík a fél óra eltelte utánin is,de halványabb. Akkor ezt így negatívnak vegyem igaz?
Most olvastam a használatit,az eredmény 10 percen belül leolvasható ezt írja.
Na jó. Az a biztos ha szerda fele újra tesztelek.
10 perc után nem értékelünk tesztet!
Amúgy ez negatív.
Nem sokkal csúsztam túl az időn,az is lehet h túl sem mentem,a boltból hazaértünk,megcsináltam a tesztet,a gyerkőcnek adtam inni,ittam egy leöntős kávét,bevettem egy algopirint és megnéztem a tesztet. :)
Köszönöm a válaszokat !
Szia ! Nekem sajnos volt ilyen tesztem (gabriel) nem tudom hogy elindult valami és egy késői mensivel távozott vagy csak szellemcsik volt (3 napos kesesnel csináltam) de nekem sajnos megjött rákövetkező nap ! Amikor pozi lett halványan akkor számomra egyértelmű volt hogy pozi, nem volt kérdés ! Csinálj 1-2 nap múlva egyet mindenképp !
Facelle elég jó az már most is egyértelmű lenne ha ez a gabriell azért ilyen Csikós mert terhes vagy !
Vagy csinálj egy predictort azt is nagyon dicsérik !
Sok sikert ! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!