Már négy napja késik a menszeszem. Vettem tesztet, de negativ lett. Barátnőm azt mondta még korai volt a teszt. A hasam is fáj egy picit, mintha meg akarna jönni, de semmi. Miért fáj akkor? És miért nem jön meg akkor?
Szia! A görcsölgetés az lehet a terhesség tünete,a méh növekedésétől van. (én is sokáig azt hittem, h meg fog jönni, de mindig csak görcsölgettem). Persze ez nem azt jelenti, hogy terhes vagy, de van rá esély! Mellfeszülés nincs? Mert az is korai tünet.... A teszt lehet, hogy még korai volt, mert ha alacsony a hcg szint a szervezetedben, akkor nem mutatja ki. (nekem 6 hetesen lett pozitív a tesztem). Szerintem várj még 1-2 napot és tesztelj újra, ha nem jön meg!
Üdv 14 hetes kismami
Van, akinek igen későn mutatja ki a teszt, ez miatt ne aggódj. Ha nem jön meg, csinálj még egy tesztet és menj orvoshoz, az a biztos:-)
A hasfájás még vagy 10 hétig megmatad, úgy ahogy most van:-) Nől a méh, azért érzel ilyen fájdalmat.
A mellfájdalom sem mindenkinél jelentkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!