Amelyik teszten az van, hogy beágyazódás után 3 nappal kimutatja, az tényleg így van?
Figyelt kérdés
A ciklus. hu mult hét csütörtökre írta a beágyazódást. Ma csináltam tesztet és negatív lett. Viszont tegnap erősen fájt a derekam és elkezdődött megint a sok fehér folyásom( ez pé után mindig abba marad) Ma már nem olyan intenzív de a sok folyás megmaradt és mellé hasszurka társult. Még 5 napom van a nemvártig. Lehet ebből még baba?2008. nov. 10. 16:45
1/6 anonim válasza:
Szia! Mivel a beágyazodás egy folyamat és 7-14 napig is eltart, ezért nem tudhatjuk biztosra mikor van a beágyazodás utáni 3. nap. A tesztek tulajdonképpen a nem várt mensi napján már kimutatják a terhességet. Kinél halványabban kinél erőssebben attól függöen, hogy milyen a hcg szint.
2/6 anonim válasza:
Persze hogy lehet baba. Nekem a Gabriel ami ugye elvileg a beágyazódás után 3 nappal kimutatja a terhességet a nem várt előtt negatív lett. Majd 3 nap múlva, azaz a nem várt előtti este a Gravi hcg és a medilab is pozitív lett és egy harmadik reggel a nem várt napján. De van akinek csak pár nap késéssel mutat pozitívat. Így várj amíg nem jön meg és akkor tesztelj!
3/6 anonim válasza:
Az lemaradt hogy a Gabriel a nem várt előtt 4 nappal lett nega.
4/6 A kérdező kommentje:
Jah én is Gabrielt próbáltam, na puff neki..... Pár nap múlva tesztelek újra. Köszi mindenkinek!
2008. nov. 10. 17:01
5/6 anonim válasza:
Szia! Utolsó vagyok! Na sikerült azóta tsztelni? Mi a helyzet? Írj!!! Nagyon szorítok!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Teszteltem és pozitív lett:) Csak halványan, el se hittem szinte, de másnap még 2 tesztet csináltam és az is pozitív lett:)
2008. nov. 17. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!