Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A doki a következőt mondta....

A doki a következőt mondta. Akkor nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Elmentem az éves ellenőrzésre, e hónapban próbálkoztunk a párommal. Tudtammal a belső ultrahanggal 7-8 hetes (?) terhességnél látszódik a magzat. Viszont a doki azt mondta, hogy "Ma próbálkozhatnak a babával mert peteérése van, látom a petefészek alapján". Annyira zavarban voltam, hogy nem kérdeztem rá, hogy ez azt jelenti, hogy nem vagyok terhes? Hazamentem és a neten ezt olvastam, hogy akinek peteérése van, az nem terhes, vagy csak nagy ritkán fordul elő ilyen jelenség... Tesztet még nrm csináltam mert nem hiszem, hogy pontos lenne még. Tudtok nekem tanácsot adni?
2019. márc. 31. 11:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10. Én most nem értelek, hogy mire is akarsz célozni :/
2019. ápr. 2. 09:42
 12/17 anonim ***** válasza:

Oke akkor összegzem. 7 héttel az utolsó menstruációd után elmentel egy általános vizsgálatra, úgy, hogy nem végeztél terhességi tesztet, és te bíztál benne h a doki azt mondja babát vársz. A doki viszont érett tüszőt látott. Jól értem?

Akkor a válasz : nem vagy terhes, vagy kimaradt egy menstruáció, vagy csak eltolodott a peteeresed.

Doklátogatástol számítva kb 2.5 hét múlva már kimutatja a terhességi teszt is, a negatív valószínűleg valamikor akkor is fog megjönni

2019. ápr. 2. 09:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is sejtettem, csak gondoltam megkérdezem azért, hogy tényleg így van-e. :)
2019. ápr. 2. 10:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Jelentkezni látszik a menstruációm, viszont nagyon minimális, barnás pecsételős formában. Épp hogy van. Ilyenkor elkezdjem szedni az antibébit? Mivel irattam ki dokival. Vagy várjam meg míg felerősödik a vérzés?
2019. ápr. 4. 13:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Úgy tudom hogy a barna pecsételés nem tekinthető vérzésnek. Tehát szerintem varj amíg rendes vérzés nem jelentkezik. De telefonon megkérdezheted a dokidat is!
2019. ápr. 4. 13:58
 16/17 anonim ***** válasza:

"Ilyenkor elkezdjem szedni az antibébit? Mivel irattam ki dokival. "

Most gyereket akartok vagy sem? Ha ilyen gyorsan változik a véleményed, akkor jobb is, ha vártok még.

2019. aug. 29. 01:03
 17/17 anonim válasza:
Atya ég....
2020. okt. 12. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!