Rendszeres menstruációval könnyebb teherbe esni?
Lehet hogy hülye és buta kérdés, de rendszeres menzesszel könnyebb teherbe? Tudok olyanról aki 5 évig nem esett teherbe, a menzesze össze vissza jött meg mindig is, mielőtt viszont terhes lett, elotte való 2-3 hónapban rendszeres lett amit furcsának is tartott és aztán terhes lett.
Hisz ha végülis rendszertelen ott lehet a háttérben valami probléma...
Szerintem csak könnyebb tervezni. Pontosabban ki tudod számolni, mikor van a középidőt, pontosabban tudod várni, mikortól érdemes reménykedni, stb. Persze, valószínűleg a hormonok is stabilabbak rendszeres menzesz mellett, de szerintem ha valaki termékeny, akkor mindegy, milyen időközönként lesz peteérése, ha akkor próbálkoznak a párjával, akkor akkor fog teherbe esni.
Nekem rendszeres a menstruációm, mégsem jött még össze a baba, pedig már próbálkozunk egy ideje. Nem garancia ez sem semmire.
Nekem 15 éves korom óta rendszertelen, mégis, amikor úgy döntöttünk, hogy belevágunk a babaprojektbe 3 hónap alatt összejött. Barátnőmnek szinte órára pontos a ciklusa mégis 2 évig váratott magára a baba.
Tény, hogy rendszer menstruációval valószínűleg könnyebb teherbe esni, de nincs kőbe vésve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!