A kérdésem azokhoz szól, akik a férj rossz sperma képe miatt kerültek inszeminációra. Hányadik volt sikeres?
Igen, tudom, hogy inszem nincs átjárhatósági nélkül. Viszont meg kell várni, hogy a férjem mit produkál az andrológiai vizsgálaton. Ettől függ, hogy hogyan tovább.
Kedves első! Gratulálok a tesóhoz! Örülök, hogy sikerült. Nekünk egyenlőre csak az inszem került szóba, de lehet mi is lombikon kötünk ki.
Női gondokkal úgy látom nehezebben megy az inszem, ahogy eddig olvastam, de férfi problémák miatt nem nagyon olvastam túl sok véleményt.
Köszönöm a válaszokat!
Ismeretségi körből tudok példát: inszem nem sikerült, lombik is sokadikra, de akkor rögtön három baba lett.
De tudtommal náluk egyéb probléma is volt, ami nehezítette a terhesség megmaradását.
Viszont azt is tudom, hogy a sok sikertelen kísérlet után intézményt váltottak, és ott sikerült elsőre. Sajnos azt nem tudom, hogy miről mire váltottak.
Kedves Kerdezo! Nalunk a ferjem spermiogramja kicsivel van a hatarertekek alatt, igy nagyon ajanlottak az inszemet, penteken meg is volt, most varjuk a teszt napjat es majd szolok, mi lett! :) Sok sikert nektek is, nalunk ez volt az elso es nagyon bizakodo vagyok. Sajnos egyetlen folog aggaszt, hogy belazasodtam az inszem utan vasarnap egy napra, ami hetfore elmult, es nem tudom, hogy ez mitol volt (doki sem).
Ajanlani tudom a Czeizel Intezetet amugy, penteken betelefonaltam, kedd reggelre kapott a ferjem idopontot spermiogramra es egy ura mulva megvolt az eredmeny. Igaz, 12000HUF, de a magamfajta turelmetlen tipusnak megerte :) Plusz hidd el sokkal jobb tudni, hogy mi az oka a sikertelensegnek, legalabbis en igy erzem.
2-es vagyok
Nálunk női gondok vannak, férjem eredményei jók, bár nem tenyészbikának való 😂 Második inszem sikerült, hármas ikrek lettek nálunk is. Barátnőm jár a bmc-be, nagyon dicséri őket, es amennyire én látom, jóval alaposabbak, mint ahová mi jártunk.
Sperma vizsgálat már megvolt, ennek eredményei miatt javasolták külön felkeresni az andrológust (spermium koncentráció 19 M/ml, progresszív mozgó 60%, és amire a doki azt mondta, hogy nem jó az a morfológia 3%).
Hű de boldog lennék, ha nekünk is ikrek lennének🤞🏼😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!