Mikor érdemes tesztelnem?
A ciklusom 13. napján volt egy 23 mm-es tüsző, ami (valószínűleg) valamikor meg is repedt, mert 1 héttel később már nem látott az orvos semmit. Elméletileg jó időben is voltunk együtt. A ciklusom 27-28 napos és ma vagyok a 28. napon, tehát mára vagy holnapra nem várom, reggel szokott megjönni szóval talán ma már nem is fog, menstruációs tünetem nincs, csak mellfeszülés, néha egy kis hasszúrkálás, alhasi feszülés, de nem mindjárt megjön érzés. Ez a sokadik próbálkozós hónap már. Ma reggel teszteltem, de negatív lett.
Szerintetek?
2 nap múlva szerintem tesztelj újból,ha nem jön meg!
szorítok:)
Ahogy az első írja! :)
Mivel teszteltél egyébként?
Szerintem mar holnap reggel is tesztelhetsz egy 10es erossegu tesztel.
Drukkolok!
Hát nekem 4 nappal később mutatta az X-epil, mint az Intimed. És akkor is csak alig látható volt a 2. csík. Szerintem az Intimed sokkal érzékenyebb. Januárban ( kémiai terhesség volt) és most ebben a hónapban is nemvárt előtt 1 nappal már mutatta az Intimed.
Majd írd meg az eredményedet amikor legközelebb tesztelsz :)
3. És 6. vagyok
Igen, a folyás nem feltétlenül beszédes, nekem mindig krémes fehér volt mensi előtt, illetve most is az pozi teszt után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!