Ovitrelle és closti mellett sikerült valakinek teherbeesni? Ha igen hányadik alkalommal? Ez az első hónapom clostival
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ez az első hónapom clostival és ovitrelle tüszőrepesztővel, már túl vagyok az injekción most várom a 2 hetet. Tapasztalatok érdekelnek leginkább . Nagyon szeretném ha sikerülne.
#terhesség #teherbeesés #kismama #gyerekvállalás #Closty #hormon #tüszőrepesztő #Ovitrelle #Clostilbegyt
2019. márc. 26. 07:46
11/12 A kérdező kommentje:
Szia!
Sikerült akkor csak sajnos missed ab lett a vége a 8. Héten.🙁
De azóta spontán sikerült ,minden nélkül és napokon belül megszületik mostmár. (40.héten vagyok) Sok sikert neked ! Drukkolok nagyon!!! 🥰
2020. okt. 19. 08:38
12/12 anonim válasza:
Nekem ugyan csak Ovitrelle volt, de első hónap sikeres lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!