Ez csak a reagens helye igaz?
Figyelt kérdés
Zöld intimed teszt. Sok jót nem olvastam róla. Gondolom azért lett ilyen mert jól elázott szegény.
2019. márc. 25. 00:43
11/25 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy a papíron szereplő 15 mp-es áztatás sok, elég 10 mp és akkor nem ázik el :)
12/25 anonim válasza:
#3 vok.A késés napján csináltam egy tesztet, majd mikor már 3 napja késett.
Ui: imádom ezt a pontozást! 😉 remélem megadta a kielégülést 😆 Ez legyen a legnagyobb 😊
13/25 A kérdező kommentje:
Én sose szoktam pontozni, azt se tudom hogyan kell :) köszönöm mindenkinek a válaszokat, a gondom csak annyi, hogy csütörtök óta menstruálok, vagyis már elmúlt. Ezért nem nagyon hittem az intimednek, de a predi elbizonytalanított most. Holnap megyek orvoshoz, hogy megoldódjon ez a rejtély. Ha szeretnének megírom, mit mondott.
2019. márc. 25. 16:59
14/25 anonim válasza:
Mindenképp írd meg! Remélem csak a beágyazódás miatt volt.
15/25 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es, gratulálok neked :) szívesen megnézném a tesztjeidet!
2019. márc. 25. 17:10
16/25 anonim válasza:
Köszönöm, nagyon kedves vagy!
Itt vannak a tesztjeim: pénteki, szombati és a mai. Szerdán azért csinálok még egyet, mert megmaradt egy teszt a négyből és jó csodálni :)
Nagyon várom a holnapi írásod! Remélem a legjobbakat, szerintem nem lesz semmi baj :)
17/25 A kérdező kommentje:
Gyönyörű tesztek :) nem bizakodom, egyrészt mert szerintem halványak a tesztjeim, illetve most ismét vérezgettem, fáj a hasam is :(
2019. márc. 25. 18:47
18/25 anonim válasza:
Jaj de sajnálom. Ugye azért mész ma orvoshoz? Írd meg hogy mi történt
19/25 A kérdező kommentje:
Igen, egy óra múlva megyek!
2019. márc. 26. 14:45
20/25 A kérdező kommentje:
2019. márc. 26. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!