Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy látjátok: ebből akár...

Hogy látjátok: ebből akár baba is lehet?

Figyelt kérdés

Ma vagyok a 28 napos ciklusom 24. napján. A méhszájam zárt, magasan van, kemény "tapintású". A hőm ma 36.7 volt, az előző két napban kezdett fokozatosan, lassan csökkenni, nem hirtelen (kb. így: 37, 36.9, 36.7). Előtte 37-37.1 volt. Ma volt egy kis barnás folyásom és a melleim eléggé érzékenyek. A hasam puffadt, a héten volt két pozitív ovutesztem. Ma éreztem a pocakom, néha kicsit megfájdult tompán, mintha meg akarna jönni. Mi a véleményetek? Vajon kopogtat nálunk a jövő héten a gólya? Én kicsit aggódom a hőm miatt, bár páran mondták, hogy ez ebben a szakaszban normális, hogy leesik. Hogy látjátok?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2010. júl. 3. 21:48
 1/2 anonim ***** válasza:
akár baba is lehet. de nem is. ezt sajnos nem tudják megmondani. ne keress jeleket mert mindenkinél más. én mikor az első hónapban próbálkoztunk minden jelet észleltem a beágyazódástól kezdve és semmi nem lett belőle. amikor terhes lettem semmilyen tünetem nem volt hiába vártam hogy jelezzen valamit a babó. és semmi nem volt. tehát csak várni tudsz, a nemvárt után pár nappal tesztelj
2010. júl. 3. 22:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazából amiatt is kérdezem, mert ez az első gyógyszermentes, "próbálkozós" hónap és már 3 éve szedtem a gyógyszert, anno pedig nem figyeltem, hogy mikor milyen tüneteim vannak. Nem is érdekelt túlzottan és nem tulajdonítottam nekik kifejezett jelentőséget. A gyógyszernél persze változik az ember lányának a ciklusa.
2010. júl. 3. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!