Fogamzásgátlót szedek. Ha vasárnap este elfelejtettem beszedni, majd hétfő este vettem be a vasárnapi és hétfői adagot és kedden este együtt voltunk, belém élvezett a párom, úgy lehetek terhes?
Elmegyek esemény utániért, mivel tegnap este volt az aktus.
Megzavarodtam és ezért lehetett, mert antibiotikumot szedek, 1,5 hónapja tartó folyamatos torokfájás és köhögés végett, probiotikumot is figyelnem kell, mert az antib. után 3 órával kell azt bevenni, szóval van most elég bajom, nem hiányzik még a kioktatás is.
Köszönöm a segítő szándékú válaszokat.
Antibiotikum szedése mellett csoda,ha nem lennél terhes.Az antibiotikumok többsége hatással van a tabletta felszívódására.
Melyik ez a fogamzásgátló,amúgy?
Ugyan úgy a férfi okoskodó vagyok és ugyan úgy újra megrökönyödve állok. Az antibiotikum hathat a fogamzásgátlókra, szedésük alatt szintén kiegészítő védekezésre van szükség. Hogy te pont mit szedsz és arra milyen hatással vannak egyéb gyógyszerek, azt neked és a kezelőorvosodnak kell tudnia.
Nem értem amúgy, betegen, kimaradt fogamzásgátlóval tényleg ennyire ösztönszerűen megmászik a pasid és kész? Nem gondolkoztok? Nem lehet kihagyni egy menetet? Leülni, átgondolni, megbeszélni, ha kell óvszert húzni, vagy kicsit kímélni magatokat? Én ezt tényleg nem értem...
Eddig ahány fogamzásgátlóval találkoztam (nőgyógyász asszisztens vagyok) mindnek egyértelműen benne van a tájékoztatóban hogy 12 órán belül pótolandó. Amennyiben ez nem történik meg, szükséges 7 napig kiegészítő védekezés. Az antibiotikum is benne van hogy csökkenti a hatását és szintén kiegészítő védekezés szükséges.
De mondjuk nekem alap hogy már mielőtt beveszek valamilyen gyógyszer, elolvasom a betegtájékoztatót. Meg minden esetben megmondom az orvosomnak, hogy milyen gyógyszereket szedek. Mert attól függően ír fel ő gyógyszert.
De biztos mi vagyunk a hülyék
Na álljon meg a gyorsvonat!
Én itt senkire nem mondtam, hogy hülye! Ehhez képest kb. minden kommentben kapom az ívet. Ok, persze, minek írtam ki.
Azért abba belehalnátok, ha egy kicsit kevésbé kárörvendőbben vagy normálisabb hangnemben írnátok meg a mondanivalótokat?
Ilyenek, hogy a hülye okoskodik! Hát beléd is, testvérem!
Ti biztos nem néztetek még be semmit soha, egész életetekben soha nem hibáztatok vagy cselekedtetek meggondolatlanul. A tökély mintapéldányai vannak itt a gyakorin egy csokorban, kérem szépen!
"Ti biztos nem néztetek még be semmit soha, egész életetekben soha nem hibáztatok vagy cselekedtetek meggondolatlanul"
De tesvírem, néztem már be sok mindent, elfelejtettem a bevásárló listáról ezt-azt, ami kellett volna, elnéztem megbeszélt időpontot, elkéstem néha, eltörtem tányért stb.
De pl.rendszeresen szedett tablettát nem szoktam benézni, ha kimarad, tudom mi a teendőm. Ha fogamzásgátló tabletta marad ki akkor vagy nem qrok vagy védekeznek még mellé, mert nem akarok gyereket\abortuszra menni!
Jesszusom! Nem vagyok cigó! :D Hófehérke vagyok, hallod, mint egy hipóreklám! Világítok a sötétben!
És ha az lennék, akkor még egy ok lenne, hogy belém köss?
,,Qrok". Értem. Aki szexuális életet él, azt ki kell gúnyolni, meg kell szégyeníteni, az qúr, az b...ik!
Azért itt egyes kommentelők önmagukat minősítik, itt manifesztálódik az intelligencia!
Elképesztő, hogy az pattog a legjobban itt aki a leghülyébb. Na mindegy.
Legközelebb telibelövés előtt gondolkodj ne utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!