Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen tesztet láttatok már?...

Ilyen tesztet láttatok már? Ez hibás volt?

Figyelt kérdés

Nem az a kérdés, hogy pozitív vagy negatív, bár valami derengett rajta élőben (időn belül). De eddig a tesztjeim mindig hó fehérek voltak, ez meg minthaa "elfolyt" volna. Még sose láttam ilyet, ez mitől van? Nem ázott szét, betartottam mindent, időn belül is ilyen lett és így is száradt meg! Intimed 25ös teszt..

[link]

2019. márc. 13. 08:56
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Utolsó! Én is drukkolok neked :)

Ha holnapig nem erősödik, elhasználom a facellet. Igen erről a tesztről sok negatívot olvastam (mármint intimedröl)

Még nem jött több vér, de már azon aggódok, lehet valami bajom van, mert nem hiszem normális, hogy tegnap reggel véreztem, aztán máig nem, aztán délbe egy kicsit vettem észre... ennyire lassan indulna a mensi? :(

2019. márc. 13. 14:05
 22/24 anonim ***** válasza:
Én az Intimed tesztekkel mindig megszívtam. Mindig van rajta második csík. És ez nagyon sokszor becsapott. Minden más teszt negatív volt, ezen meg mindig kijött ilyen halvány csík, mint ami a tiéden is látszik. Aztán legutóbb, amikor már úgy is mindegy volt, mert megjött, gondoltam belemártom az utolsó Intimed tesztet sima vízbe, hogy ott is előhoz e ilyen halvány csíkot. És igen, sima vízzel is kijön rajta egy nagyon halvány, de látható rózsaszín csík.
2019. márc. 13. 18:08
 23/24 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt, hogy 2-3 napig vérezgettem, aztán semmi. Egy héttel később pozitív lett a teszt. Most épp etetem a porontyot. :)
2019. márc. 13. 18:41
 24/24 A kérdező kommentje:

Én is negatívnak könyveltem el :)

Csak az a folyás volt fura, mi az.

Egyébként nem bírtam, teszteltem facellel, negatív, úgyhogy nincs baba, de már megint nem jött meg...

Nem értem mi ez...

De remélem napokban megjön 😊😊

2019. márc. 13. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!