Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu után hasfàjàs ès folyàs?

Ovu után hasfàjàs ès folyàs?

Figyelt kérdés
7-èn, csütörtökön megjelent a tojásfehérje folyàs,ami két napig fehér,opálos színű volt, aztán 2 napig teljesen àtlàtszó,ez mindig így van nálam. Tegnapra eltűnt,hő felugrott, mellem elkezdett fájni,ezek szerint megvolt az ovu. Ma viszont megint olyan tojásfehérjès nyàkot vettem észre, mint az első napon,fehér,nyúlós,kicsit mèg több is.Hasam tompàn fáj.Mellfàjàs mensi előtt kb egy héttel szokott kezdődni,nem ilyen korán. Mi lehet ez? Lehet hogy egymás után két ovum lesz? A nyàk megjelenèsètől a 3. napon voltunk együtt, kétszer is, de megszakítàssal.

2019. márc. 12. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Elmelesem a január eleji ovumat :)

Január 3 an erős tojasfeherjes Nyak illetve petefészek fájdalmas volt !

Majd lement a peteeres és 5-6 an elkezdett tojasfeherjes lenni ismét majd utána átment kremes erős folyasba ! Innen tudtam hogy egy valami lehet a csak :) baba :)

12 hetes jelenleg :)

Drukkolok neked

2019. márc. 12. 18:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Gratula Neked!Húha....köszönöm a válaszod. Nem terveztük most a babát, talán egy év múlva. De ilyen hamar èreznèk valamit? Hisz szombat du. voltunk együtt. Ma kezdődött újra ez a folyàs, de nem krémes, hanem olyan termékeny nyàk. És a krémes folyàsod mikor kezdődött?
2019. márc. 12. 18:36
 3/7 A kérdező kommentje:
És a cicifàjàssal hogy voltál? Vagy amúgy hogy szoktál lenni?
2019. márc. 12. 18:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs 2 ovuláció egy ciklus alatt.Kivétel az ikreknél,de akkor 24 órán belül kell megtörténnie a 2.ovunak is.

A nyúlós nyák,már 5-6 nappal ovu előtt megjelenik,mert enélkül nem maradnának életben a spermiumok.Ovuláció után még pár napig termelődik a nyák,hiszen a petesejtnek is van élettartama.Szóval teljesen normális,ha ilyen sokáig jelen van a nyák.

2019. márc. 13. 09:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm szépen. De úgy hogy eltűnik 2 napra utána pedig megint èszlelhető,miközben felmegy a hő,és elkezd fájni a mell?
2019. márc. 13. 09:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok a krémes folyas nagyjából a 4-5 naptól egész a 8 hétig :)

Cici fájdalom nekem sosincs kivétel terhesség esetén ez talán a 6-7 hét körül jelentkezett

2019. márc. 13. 22:46
 7/7 A kérdező kommentje:
4-5 naptól? Azt honnan èrtsem? Az ovutól? Tegnap mikor kiírtam a kèrdèst, utána nem èszleltem tojásfehérje nyàkot, viszont most az előbb megint, nem értem....ovu már több napja megvolt. A melleim ma már nagyon fajnak..
2019. márc. 13. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!