Lehetek terhes?
Először úgy értettem, h lemondtatok a babáról, vagyis örökbe adnátok.. nem is értettem.
Hát szerintem ez úgy hangzik, mint egy terhesség, csinálj tesztet.
Mint minden ilyen kérdésnél, mi nem fogunk beléd látni. Muszáj tesztelned és kiderül. Lehetsz az. Meg lehet mástól is. De nagyon rég volt mensid, én már rég teszteltem volna.
Abból ki fog derülni.
Drukkolok.
Nehéz olyat írni hogy ne vedd rossz indulatu valasznak... Vagy már 18 éves? Tudod hogy mi kell ahhoz hogy valaki terhes legyen? Ha védekezés nélkül szexeltek akkor ha már 2 hónapja késik a menstruációd nem az lenne az első logikus lépés hogy elblattyogsz a legközelebbi gyógyszertárba/dmbe/Rossmanba és csinálsz egy terhességi tesztet?? Nem, itt kérdezel, hogy szerintünk lehetsz-e terhes...
Késik a mensid, vannak terhes tüneteid, igen, valószínűleg terhes vagy. Miután elkezdtél barnázni, sürgősen el kell menned a nőgyógyászodhoz ugyanis legtöbbször nem vezet semmi jóhoz ha terhesség alatt vérzel, és a barnás maszatolás is annak számít. Holnap reggel az orvosnál kezdenék a helyedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!