Most terhes vagyok vagy nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok a menstruáciom 2 napja késik. Tegnap csinaltam tesztet de negativ volt, az elmúlt napokba kicsit görcsöltem mintha megjönne de nem :( mult hónapba 1 héttel hamarab jött meg most lehet hogy egy hèttel kesőbb jőn meg? (Helyes íràsi hibàkért bocsi) a zyklusom 33 napjan vagyok most.2019. márc. 11. 19:18
1/6 anonim válasza:
Nem minden elmaradt menzesz terhesség.
2/6 anonim válasza:
Barátnőmnek volt amikor két hónapra is kimaradt
3/6 anonim válasza:
Benne lehet a pakliban? Hogyan védekeztetek?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem védekeztünk ezért csinaltam tesztet.
2019. márc. 11. 20:13
5/6 anonim válasza:
Első vizeletből csináltad a tesztet? Lehetsz terhes, de ilyenkor már ki szokta mutatni a teszt, ha reggel csinálod. De ennyit késhet bármi más miatt. 2-3 nap múlva tesztelj újra.
6/6 anonim válasza:
Nekem 4 napra rá megjött múlt hónapban :( én is megörültem mert mindig pontos volt a mensim aztán 2 napot kesett negatív teszt erre 2 napra a tesztre megjött :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!