Lehetek így terhes figamzásgátló mellett?
Figyelt kérdés
Második levèl fogamzásgátlót szedem.Mèg 5 szem van hátra belőle.De ma barnáztam ès pici vèr is volt.Február 27-èn ès március 4-èn voltunk együtt vèdekezès nèlkül.Mióta szedem a tablettát allandó fájdalmaim vannak.Fáj,èget a mèhem,petefèszkem.Ma voltam dokinál azt mondta így is vèd a tabletta,de èn fèlek,hogy ez a mai vèrzès beágyazódás is lehetett mert esetleg nem hat a tabletta.Nem nyugidtam meg a doki után sem.Pedig csinált hüvelyi ultrahangot ès azt mondta elèg vèkony a nyálkahártya.Kèrlek mondjatok valamit mert megesz au idegessèg hbterhes vagyok.2019. márc. 6. 19:07
11/11 A kérdező kommentje:
Szerdán voltam nála.Azt mondta minden rendben.Tegnap dèlután ès ma lett csak erősebb/piros/ ez a barnázás.Holnap kell bevennem az utolsó szem tablettát.Aztán meglátom mi lesz.Csak rendben lesz minden.
2019. márc. 9. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!