Angelikariku kérdése:
Tanacsot szeretnek kerni 10 napja hogy késik a menstruáciom a jegyesemel megszakításal védekeztünk tudom hogy ez nem védekezés! De felis voltam fázva erősen söt még most is kicsit . Lehetek Terhes? Vagy vennem kéne egy tesztett?
Figyelt kérdés
Menstruácio kèsés2019. márc. 5. 14:29
3/8 anonim válasza:
A megfázás hogy jön ide?
Tudod a sperma meg a pisi nem egy helyről jön...
4/8 A kérdező kommentje:
Tudom nagy okos !! Mivel olvastam hogy a megfázás is közre játszat a menstruácio késéshez
2019. márc. 5. 15:56
5/8 anonim válasza:
Közrejátszhat. A védekezés nélküli szex pedig a teherbeesésnél játszhat közre.
Tehát teljesen értelmetlen a kérdés, vegyél egy tesztet, aztán kiderül, hogy ez van-e a dologban, vagy más oka van, aztán menj orvoshoz. Nem olyan bonyolult ez.
6/8 anonim válasza:
10 napja késik,inkább ide kiírsz egy kérdést,keresed a kifogásokat,ahelyett,hogy elmennél és vennél egy tesztet.
Taps taps
7/8 anonim válasza:
Felfázástól is lehet,de mivel itt senki sem lát beléd, célszerű lenne egy tesztet elvégezni. 10 napos késésnél már sanszos, hogy esetleg baba van a dologban.
8/8 anonim válasza:
Kedves Móricka :D!
Tudod ha valami egészségügyi bajod van, akkor a Háziorvoshoz kell fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!