Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azok, akik a 10-12dpo-n...

Azok, akik a 10-12dpo-n teszteltek pozitívat, milyen tesztet használtatok? Hányas èrzèkenysègűt, márkája?

Figyelt kérdés
2019. márc. 5. 09:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Intimed, medilab. Halvány pozi lett 12.napon. Másnap predictor early jól látható (már fél percen belül megjelent, de ugye az a legérzékenyebb teszt a piacon) .

Az x epil még a nemvárt napja után 1 nappal is iszonyú halvány volt csak...Azt nem javaslom senkinek korai tesztelésre.

2019. márc. 5. 10:32
 2/7 anonim ***** válasza:
One step 10-es netről rendelve (baromi halvány a 9. dpo-n), predictor early, halvány, de teljesen jól kivehető.
2019. márc. 5. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:

En a Viola tesztet hasznaltam, mar a 9 dpon halvany pozitiv volt. Ez a teszt 5os erzekenysegu.

[link]

[link]

2019. márc. 5. 14:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Soha nem hallottam erről a tesztről. Hol lehet beszerezni?
2019. márc. 5. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Facelle 12.dpo-n határozott pozitiv lett, de nem olyan erős mint a kontroll csík
2019. márc. 5. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
3s vagyok, Koszonom szepen! Kulfoldon elek(Svajc) es itt vettem a patikaba, de ugy tudom hogy online Angliabol es Nemetorszagbol is meg lehet rendelni.
2019. márc. 5. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Facelle 10. Dpo halvany de egyertelmu pozitiv, 12 dpo még egyertelműbb..
2019. márc. 9. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!