Aktus után 1 hónappal negatív teszt?
Figyelt kérdés
Átlag 33 naposak a ciklusaim. Január 18-an jött meg. Január 27-én együtt voltam a párommal, pesszariummal vedekezem, azonban most nem használtam spermicidet. Február 20-an, több mint 1 hete kellett volna megjonnie, de semmi. Menstruacio előtt mindig faj a mellem, most viszont semmi tünet nincs. Tegnap, igaz nem reggeli vizeletbol, illetve most is csináltam tesztet, negatív. Peteeresem február 6.korul volt a ciklus.hu szerint, tehát nem is rossz időben voltunk együtt. Viszont 20 éve kb soha nem késett ennyit. Nem is idegeskedtem, csak mikor eszméltem hogy nem jött meg.2019. márc. 2. 09:56
11/14 anonim válasza:
Érdekes, hogy itt Mindenki védekezés mellett esik teherbe.
12/14 anonim válasza:
Ki mindenki? Egy vàlaszolò ìrta, hogy gyògyszer mellett lett terhes! Senki màs nem terhes!!!
13/14 anonim válasza:
Itt gyakorin Mindenki védekezés mellett lett terhes. 🤣 Ha a valóságban is így lenne, rengeteg gyógyszer, meg koton cég meint volna már csödbe.
14/14 anonim válasza:
Èrtem! Viszont az is hozzàtartozik az igazsàghoz, hogy aki ide "jön", az àltalàban azèrt teszi, mert olyan dolog törtènt/törtènik vele, ami nem biztos, hogy szokvànyos. Ha az összes nőt vesszük, akkor lehet, hogy valòban teherbeeshetnek annyian, amennyien itt ìrjàk. Èn alapvetően nem szoktam rosszat feltètelezni senkiről, ìgy azt sem, hogy hazudik. Ezen az oldalon plàne nincs èrtelme, mert hàt arc, nèv nèlkül vagyunk. Ha valaki azt ìrja, vèdekezès mellett lett terhes, hàt nem ugrok neki egyből, hogy hazudsz! Inkàbb pròbàlok segìteni a vàlaszommal, elvèrge ezèrt van ez az oldal kitalàlva! 😉 #4 voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!