Mikor fogant a baba?
Hatha valaki tud segiteni, mert nem ertem a helyzetet. A kulonbozo meresek alapjan a babam a menstruacio alatt fogant, de akkor nem volt szex!
Mensi: 12.03-07
Egyuttletek: 11.17. 11.28, 12.10, 12.20
Baba meretei alapjan:
7+3 napon 7 hetes
9+4 napon 9 hetes
12+4 napon 12+2 napos
Eszerint a menstruaciom kozben fogant a baba, de az lehetetlen. Most akkor mar terhes voltam es ugyanugy megjott, mint szokott, vagy az utana levo idopontban estem teherbe?
Ó, te jó ég!
Nem, nem akkor fogant. Az ultrahang NEM a fogantatástól eltelt időt adja meg a magzat korának, hanem fogantatás+2 hét.
Az elso uh-n 9,7 mm-es volt.
A masodikon 22-23 mm-es
A harmadikon 60,8 mm-es.
Itt a tablazat a baba mereteire: [link]
Amugy meg papiron a 7+3. Napon 7 hetest irt a doki.
A 9+4-en 9 hetest irt a szonografus no.
Megint masik szonografus 12+4-en 12+4-et irt.
Tehat hivatalosan is a mensi idejere saccoltak a gyereket.
6-os! Tudom, hogy barmi lehet. En es a ferjem is tabletta mellett ugyeskedtuk ki magunknak a lehetoseget edesanyank meheben. :D
Engem az foglalkoztat, hogy mi az istent tudtunk igy majdnem 6 ev utan maskeppen csinalni a ferjemmel. Mert nekem az nem valasz, hogy univerzum, meg akarmi. Akarok egy kezzel foghato valaszt, hogy miert akkor.
"Tehat hivatalosan is a mensi idejere saccoltak a gyereket."
Most írom másodjára, hogy nem, fogd már fel!
Egyébként csak a 12. hetit kell nézni, eszerint 2 nappal kisebb csak mint egy 28 napos átlagciklus átlagos 14. napi ovuján készült gyerek, így kb. a 16. napon ciklusnapon készülhetett. Már ha jól mérték, mert 1-1 félmili is napokat jelent. Ezek alapján vagy 12.10 a nyerő nap (mert a hímivarsejtek napokig elvannak odabent, azaz nem kell hogy az aktus az ovu napján történjen), vagy 12.20, ha egy kicsivel kisebb.
Hja amugy amit nekem 12.hetin irtak bejott. Napra pontosan ahhoz képest szultem.
Egyebkent, ne erdekeljen mit csinaltal maskeppen, orulj neki. ;)
Nemtom'hanyas vagyok akinek a bnoje mensi alatt lett terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!