Mikor fogant a baba?

Figyelt kérdés

Hatha valaki tud segiteni, mert nem ertem a helyzetet. A kulonbozo meresek alapjan a babam a menstruacio alatt fogant, de akkor nem volt szex!

Mensi: 12.03-07

Egyuttletek: 11.17. 11.28, 12.10, 12.20

Baba meretei alapjan:

7+3 napon 7 hetes

9+4 napon 9 hetes

12+4 napon 12+2 napos

Eszerint a menstruaciom kozben fogant a baba, de az lehetetlen. Most akkor mar terhes voltam es ugyanugy megjott, mint szokott, vagy az utana levo idopontban estem teherbe?

2019. márc. 2. 07:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ó, te jó ég!

Nem, nem akkor fogant. Az ultrahang NEM a fogantatástól eltelt időt adja meg a magzat korának, hanem fogantatás+2 hét.

2019. márc. 2. 07:58
 2/11 A kérdező kommentje:

Az elso uh-n 9,7 mm-es volt.

A masodikon 22-23 mm-es

A harmadikon 60,8 mm-es.

Itt a tablazat a baba mereteire: [link]

2019. márc. 2. 08:01
 3/11 A kérdező kommentje:
Szoval eszerint novemberben estem teherbe, es siman menstrualtam a szokasos gorcsolos, brutalverzos modon, ahogy elotte es megis megmaradt a baba?
2019. márc. 2. 08:07
 4/11 A kérdező kommentje:

Amugy meg papiron a 7+3. Napon 7 hetest irt a doki.

A 9+4-en 9 hetest irt a szonografus no.

Megint masik szonografus 12+4-en 12+4-et irt.

Tehat hivatalosan is a mensi idejere saccoltak a gyereket.

2019. márc. 2. 08:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A magzat korát mindig az utolsó menzesz első napjától számolják, nem a fogantatástól. A 7 hetes az sacc 5 hete "készült", de a papíron 7 hetes lesz írva.
2019. márc. 2. 08:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen. Volt olyan ismerősöm akinek a ferje külföldön dolgozott, karácsonyra jott haza (sok eves sztori, bar ez mindegy) es a lanynak eppen megjott. Egy alkalommal vtak egyutt mensi utolso napjan, majd a ffi visszament dolgozni... nem vedekeztek mert ugyis menstrual es igy lett a harmadik gyerekuk. Na.. Barmi lehet.
2019. márc. 2. 08:53
 7/11 A kérdező kommentje:
5-os! Akkor elviekben 20-an sikerult osszehozni a babat? Csodalkoznek rajta, mert nem volt ovulacios fajdalmam, aminek dec 13-16 kozott kellett volna lennie, mivel minden honapban erzem eleg durvan.
2019. márc. 2. 08:56
 8/11 A kérdező kommentje:

6-os! Tudom, hogy barmi lehet. En es a ferjem is tabletta mellett ugyeskedtuk ki magunknak a lehetoseget edesanyank meheben. :D

Engem az foglalkoztat, hogy mi az istent tudtunk igy majdnem 6 ev utan maskeppen csinalni a ferjemmel. Mert nekem az nem valasz, hogy univerzum, meg akarmi. Akarok egy kezzel foghato valaszt, hogy miert akkor.

2019. márc. 2. 09:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"Tehat hivatalosan is a mensi idejere saccoltak a gyereket."

Most írom másodjára, hogy nem, fogd már fel!

Egyébként csak a 12. hetit kell nézni, eszerint 2 nappal kisebb csak mint egy 28 napos átlagciklus átlagos 14. napi ovuján készült gyerek, így kb. a 16. napon ciklusnapon készülhetett. Már ha jól mérték, mert 1-1 félmili is napokat jelent. Ezek alapján vagy 12.10 a nyerő nap (mert a hímivarsejtek napokig elvannak odabent, azaz nem kell hogy az aktus az ovu napján történjen), vagy 12.20, ha egy kicsivel kisebb.

2019. márc. 2. 09:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Hja amugy amit nekem 12.hetin irtak bejott. Napra pontosan ahhoz képest szultem.

Egyebkent, ne erdekeljen mit csinaltal maskeppen, orulj neki. ;)

Nemtom'hanyas vagyok akinek a bnoje mensi alatt lett terhes.

2019. márc. 2. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!