Terhes lehet a barátnőm? Félek.
Mindig védekeztünk aktus közben, és nem is mertem nagyon óvazer nélkül behatolni. De egyik este gondoltuk kipróbáljuk milyen, és behatoltam a hüvelybe, de nem teljesen mert meggondoltam magam és éreztem is benne hogy közel a csúcs, és miután kivettem, el is mentem rögtön a hasára, de ment egy kicsi közel a hüvelyéhez is. Nem néztem meg pontosan hogy bele ment e egy kicsi vagy nem, de meg voltam győződve róla, hogy nem és nem is gondoltunk semmi rosszra.
Viszont most így 3-4 nappal a történések után nagyon sokat kell pisilnie járni a barátnőmnek, és utánaolvastam hogy ez lehet a terhesség jele is. Mivan ha mégis ment bele egy kicsi? Nem tudom hogy ilyen korán jelentkezhet e a dolog vagy hogy egyáltalán történhetett e megtermékenyîtés ezidő alatt, de félek.
Ő mindig is olyan volt hogy sokat járt vizelni minden ok nélkül, hányós, és sokszor fáj a feje, de ezt a vizelési gyakoriságot még ő is megemlítette most nekem. Semmiféle más jelet nem találtam ami rá illene jelenleg, de ez aggaszt.
Ő nem gondol semmiféle terhességre, se különösebb okra. A menstruációja kb 1 hét múlva kell hogy megjöjjön és addig megöl az ideg hogy mi lehet.
Lehet e okom aggodalomra, vagy nem?
(Nem szeretnék kioktatást, hogy felelőtlenség volst, stb mert tisztában vagyok vele köszönőm:) )
18/f
akkor ez egy nem "programozott" gyerkőc lesz :D
de akkor miért a programozás rovatban kérdezed.... ?
Van egy biztos módja, hogy megtudd. Futtasd a barátnődre, hogy 'sudo rm -f'
Ha a barátnőd nem terhes, akkor ezzel kitörlöd őt, viszont ha terhes, akkor hibát kell kapnod, hogy a barátnőd egy nem üres könyvtár, és nem törölhető. Ezesetben a 'sudo rm -rf' parancsod kell lefuttatnod, hogy rekurzívan kitöröld őt, és a gyereket is. Viszont ezután lehet, hogy a hatóságok kizárnak a rendszerből.
Megpróbálhatsz be cd-zni a barátnődbe, és ott egy rm-et futtatni a gyerekre, így a barátnőd megmarad, de ehhez rendszerint speciális jogosultság kell, amit még root-al sem lehet feloldani.
Remélem ez segít.
Oh basszus a kategóriát nem figyeltem, már régen voltam ezen az oldalon... :D
Köszönöm a hasznos tanácsokat!
nagyon tetszenek a válaszok :D
viccet félretéve, ha minden úgy történt ahogy leírtad, akkor annyira minimális az esélye a terhességnek, hogy ha megfogan a gyerek, az biztosan nagy tettekre hivatott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!