Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » "neked még nagyon sok időd...

"neked még nagyon sok időd van gyereket vállalni" és hasonló megjegyzések?

Figyelt kérdés
Engem az érdekelne, hogy az emberek miért érzik úgy, nekem szükségem van az ő engedélyükre ahhoz, hogy gyereket vállaljak. Nem tudom, hogy korábban is kaptam e ilyen megjegyzéseket csak kevésbé zavart,de az utóbbi időben három olyan alkalom is volt, hogy társaságban(negyvenes kollégák, ismerősök) szóba jött a gyerek téma (nem én hoztam fel) és mikor megtudták, hogy én 27 éves vagyok akkor közölték "jaj neked még nagyon sok időd van addig". Nem reagáltam semmit, de belül értetlenkedtem, két éve házas vagyok és mi már vágyunk gyerekre. Nem fér a fejembe miért gondolják 40es nők, hogy engem érdekel szerintük én mikor legyek terhes. Valami magyarázza már meg, hogy milyen indíttatással szól be valaki ilyet egy nőnek? Én sem szólok be másnak, hogy elhiszem, hogy rossz a munkahelyed de jó az még neked tíz évre vagy hasonlók...
2019. febr. 24. 12:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, neked ezt mondják, mástól meg azt kérdezik, miért nem jön még a gyerek.

Az emberek beszélgetnek, ha összejönnek, erről-arról. És szeretik elmondani a véleményüket, még ha senki sem kíváncsi is rá.

De hidd el, nem igazán érdekli a kívülállókat, hogy mikor szülsz, és mikor nem. Te se kattogj rajta.

2019. febr. 24. 13:13
 12/14 anonim ***** válasza:
65%

71%-os te is azok közé az emberek közé tartozhatsz, akiknek élete fő műve a gyerek. Miért kéne bárkinek irigynek lennie egy 27 évesre, mert az szülni fog? Bárki szülhet, ez nem nagy dolog.. Senki nem lesz frusztrált azért mert ő már 40 éves, te meg a kérdezővel együtt nem vagy normális.

Ez egy közhely, 27 éves várhat még pár évet, ennyi. Iszonyú rossz élete lehet annak aki ezen hápogni kezd, vagy irigységet képzel bele a dologba. Igaz vannak olyan hülye emberek akiknek mindenki irigy, aki nem akarja kinyalni a valagukat a nap minden percében, vagy aki más véleménnyel van valamiről mint ők. Nagyobb örömötök ne legyen az életben mint hogy rátok irigyek az emberek -szerintetek-

2019. febr. 24. 17:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Mit szamit masok velemenye? Engem is ezzel vigasztaltak, amikor elveteltel 30 evesen: fiatalok vagytok meg, raertek, elottetek az elet. En nem gondolom igy, de nem is huztam fel magam rajta es nem alltam le vitatkozni.
2019. febr. 25. 10:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Engedd el! Egyidősek vagyunk, másfél éve felénk se néz a gólya. Nekem az orvosok simogatják a buksim és mondják, hogy nyugodjak meg még sok időm van. Nagyszerű, viszont már 23 éves koromban bevállaltam volna egy babát, ha az anyagiak engedték volna. Nem is értem miért érint ez téged ilyen érzékenyen: próbálkoztok, nem szeretne a férjed gyereket?
2019. febr. 25. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!