9 napja késik. Szerintetek esélyes a terhesség?
Figyelt kérdés
Csináltam tesztet 3 napja, negatív lett.
Ennyit még soha nem késett ráadásul a hasam is úgy fáj már 1 hete mint menstruáció alatt.
Ha az aktuson múlik akkor becsúszhatott 🙂
2019. febr. 22. 14:43
1/8 A kérdező kommentje:
Holnap reggel újból tesztelek, mert kedden nem az első vizeletből csináltam.
2019. febr. 22. 14:45
2/8 anonim válasza:
Tedd a kezed a monitorra, és ránézek a kristálygömbömre.
3/8 A kérdező kommentje:
Telefonra jó lesz? :D
2019. febr. 22. 14:48
4/8 anonim válasza:
Igen, esélyes. De az is, hogy valami gáz van. Nekem 37 napig nem jött meg mert mint kiderült, a petevezetékben elakadt a tüsző ami elég nagy is volt, azért akadt el. Gyógyszerrel meg lett hozva a mensi és azóta már minden oké :) de neked akkor inkább a terhesség az esélyesebb vagy esetleg valami stressz miatt késhet.
5/8 A kérdező kommentje:
Ha holnap is negatív akkor bejelentkezek jövő hétre dokihoz, de remélem nincs semmi baj. :/
Stressz az fokozatosan ér, főleg most, hogy sok a kérdőjel.
2019. febr. 22. 16:17
6/8 anonim válasza:
9 napos késésnél (ha biztos az ovu) nem reggeli vizeletből is kimutatja a teszt.
7/8 anonim válasza:
#4. Válaszadó vagyok.
Próbálj meg megnyugodni, nincs semmi baj. :) előfordul a késés bárkinél bármeddig. Gondolj másra, foglald el magad és egyszer majd csak megjön. ;) (20/N)
8/8 A kérdező kommentje:
11 nap késés után ma végre megjött.
Köszönöm a válaszokat. 🙂
2019. febr. 24. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!