Szerintetek összejött?
19.-én volt ovulációm és akkor voltunk együtt a párommal. Megszakításosssal csináljuk. A párom mondta hogy fura érzés volt amikor gyorsan kivette. ( nem gond ha esetleg lenne baba)
Tudom sokan írták hogy nem lehet tünet és még be se ágyazódott stb... de azóta teljesen nyugodt vagyok illetve minden a helyén van érzésem van.Néha fáj enyhén a hasam. Illetve tegnap nem tudtam hason aludni olyan volt mintha nyomódott vagy kitüremkedett volna valami. Elég fura érzés volt. Illetve napközbe kicsit émelygős érzésem is volt. Illetve ha hozzáér a párom a mellbimbómhoz akkor érzékeny. Szerintetek? Normális válaszokat szeretnék. Köszönöm.
Tudatában vagy, hogy butaságokat írsz és normális választ vársz???
2 hét múlva kiderül, akkor tesztelj, ha elmarad a menstruációd, onnantól lehetnek terhestüneteid. Amit írsz az képzelgés vagy pms.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!