Miért nem sikerül teherbe esnem? Kérlek titeket adjatok tanácsokat.
Egy fiatal lány vagyok a barátom 6 évvel idősebb nállam.
Körülbelül 4 hónapja próbálkozunk a gyerek vállalással de sajnos nem megy. Neki volt egy előző kapcsolata ahol a barátnője véletlen szerűen teherbe esett...
Elvetették.
Lehet az az oka hogy túl fiatal vagyok még?
Igazából azt is szeretném kérdezni hogy 3 napja elmúlt a menstruációm.most sokkal tovább tartott. Nem 5 nap volt mint általában hanem 7.
És az elmúlt 3 napba is van még egy nagyon nagyon kicsi vérzésem de tényleg nagyon kicsi. Az miért lehet? Előre is köszönöm
Köszönöm szépen a gyors választ :*
De mi lehet az oka hogy eddig nem sikerült mikor másoknak egyből sikerül?
Nem tudom mennyi idős vagy, én is nagyon fiatalon (20 évesen) kezdtem próbálkozni, de 6 évet vártunk a nagylányunkra. Mindketten egészségesek vagyunk, a kicsik pedig gyorsan megfogantak. Egyszerűen így alakult.
4 hónap egyébként semmi, kifejezetten gyorsnak számítana, ha most teherbe esnél,
“ Masoknak” elég relatív fogalom. Van, akinek rögtön sikerül, van , akinek pár hónap, valakinek pár év. Ez semmit nem jelent a nőiesség vagy az anyaság megélésében. Ha van valami gond, általaban azt is orvosolni lehet .
( a menstruációdra meg azt tudom írni, ha full nega a teszted - mert gondolom csináltál- lehet, terhességkezdemény volt, csak valamiert “ elment” , nem tudott beágyazódni. Ez se baj, sokszor előfordul. De ezt csak így nagyon zárójelben írom)
Ki az a "mások"? Van, akinek azonnal sikeeül, van, akinek évekbe telik. És persze a kettő közötti fokozatok. Nekünk a 7. hónapban sikerült. Semmit nem jelent, ez nem verseny.
A ciklusod valószínűleg azért változott meg, mert pár hónapja vagytok védekezés nélkül együtt. Ez meg tudja picit borítani a dolgokat.
Sok sikert a projekthez! ;)
Az lehet az oka, hogy nem droidok vagyunk, minden ember más, különbözünk egymástól.
4 hónap az kutyafüle. Légy türelmes, ne kattogj rajta, csak szeressétek egymást. Mit jelent az a "nagyon fiatal"? lehet, hogy tényleg jobb lenne, ha még nem jönne egy darabig. Nem feltétlenül testileg vagy túl fiatal, hanem lelkileg, érzelmileg nem biztos hogy értett vagy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!