Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járt már valaki úgy közületek,...

Járt már valaki úgy közületek, hogy fals pozitív eredményt mutatott a terhességi teszt?

Figyelt kérdés
Két hónapja volt már egyszer pozitív, de aztán rá pár napjára megjött. Félek, hogy esetleg csak valami betegséget jelez.
2019. febr. 13. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Kémiai terhességnek hívják az ilyet. Azt jelenti, hogy a baba megfogan - ezért a pozitív teszt -, azonban a magzat már ilyen sejtszinten sem életképes, ezért szinte rögtön el is megy. Ez még nem is vetélés igazából, mert a következő menstruációval távozik - sok nő észre sem veszi, ha nincs ráállva a témára úgymond, és nem tesztelget, amint lehet. :)

Szinte minden nőnél előfordul a dolog, így egy alkalomtól nem kell sem megijedni, sem elkeseredni - ha viszont túl sokszor visszatérő jelenség, akkor érdemes jelezni a dokinak, nincs e pl. hormonális gond a háttérben.

2019. febr. 13. 23:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Most megint pozitívat teszteltem, és félek, nehogy megint az legyen, mint múltkor.
2019. febr. 14. 08:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi számít gyakorinak? (mármint az előző válaszolótól kérdezem) Nekem harmadjára történik ez zsinórban hogy halvány pozitiv lesz a teszt, tüneteim is megjelennek, majd elmúlnak, nega a teszt és megjön . :(
2019. febr. 14. 08:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

3-as valaszolonak írnám hogy velem mi volt ! Illetve a Kérdezőnek is ezt tudom csak mondani :

Több hónapon keresztül jártam így mint te /ti!

Halvany tesztek, nem erősödnek, aztán megjött általában csúszással de megjött! Az utolsó alkalom volt amikor szinten halvany tesztek! De már nem is jött meg , elmentem dokihoz és kiderült hogx bizony PCO van a háttérbe ... a pete érik érik érik, DE nem reped meg , betokosodik majd cisztava alakul ! Tehát valójában peteeresem sem volt!

Szóval javaslom neked hogy EZt ne hagyd annyiba menj dokihoz mond el neki mi van ugyanis a kezeletlen PCO bizony magával hozz egy csomo kellemetlen dolgot , ilyen pl a kémia terhesség ha mégis adódik peteeres és megtermekenyul akkor akar már a besgyazodaskor is lehet gubanc , ami korai vetelessel végződhet! (Egy késői mensivel ürül minden) szóval ha babát szeretnetek ne húzd az időt , ha meg nem PCO akkor nyilván utána kell járni mi lehet a háttérben valamilyen hormon baj ! Progi hiány ami alap hogx nem lehet meg szinten korai vetélés hoz magával ! Tehát vizsgaltasd ki magad !

Egyébként az én sztorim úgy alakult hogy bebizonyosodott a PCO , meg kezdtük a kezelést (gyogyszer , diéta és mozgás) és rá 3 évre lettem terhes ! Tehát én nahyon sokat vártam rá ! Elvileg egy kezelt PCO-s 1 éven belül teherbe esik de én valamiért kivétel voltam!

Egy barátnőm , aki szinten PCO -s csak ő nem igazán foglalkozik vele , nincs neki kezelve se nem járt vele kivizsgalasokra sem .... ő teherbe esett ugyan de a 10 héten elvetélt szóval nem éri meg nem foglalkozni ezekkel a jelekkel !

2019. febr. 14. 13:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem ciszta okozott pozitív tesztet.
2019. febr. 16. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:
De elvileg csak HCG termelő daganat okozhat álpozitiv tesztet
2019. febr. 16. 21:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Pcom van, és igazából köztes vérzés keretei között kiürült, folyamatosan figyelve volt. A lapomon simma ciszta áll. A hcg is figyelve volt, ahogy ürült úgy csökkent.
2019. febr. 17. 08:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Velem volt ilyen. Menstruáció előtt pár nappal nagyon halvány pozitívat teszteltem, de időre megjött. Következő hónapban 9 nap késés után teszteltem, majd lemászott a második csík a tesztről. :)
2019. febr. 18. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!