Lattok rajta valamit? Vagy csak oda kepzelem? 2 eve probalkozunk. Kep kommentben.
Az utolsót jól képen vagnam.. Mi 3 évet vártunk... Szerinted te meddig birnad? :)
Gondolom most jön a kamustory, hogy te 10evet vártál és soha nem izgultal...
Sajnos en nem latom!:(
De drukkolok, hogy mihamarabb sikeruljon!
En negativnak latom, de nem birok ranagyitani. Viszont itt tobben irtak latjak a masodik halvany csikot es te meg irod 4 nappal a menszesz varhato 1. napja elott teszteltel! - azaz eselyed eleg nagy van arra, hogy 1. kesni fog es a nem varhoz kepest 4-5 nappal brutal pozitivat tesztelj
2. Nagyon nagyot fogsz csalodni, amikor megjon
Ha rendszeresek a ciklusaid akkor teljesen folosleges a menszesz varhato elso napja elott tesztelni, mert még ha pozitiv is lenne siman elvetelhetsz es szepen megjon 1-2 na kesessel. (Nekem volt ilyen es ott rendes ket csik volt es megse.)
Ha reovidek a ciklusaid, akkor eselytelen hogy iylenkor pozitiv lehessen ok: ovulacio - kiszabadul a petesejt es pont azonnal megtermekenyitodik (amugy is csak 24 orat el), akkor is a beagyazodasig 8-9 nap telik el es akkortol indulhat a hcg termelodes is, aminek azert még az erzekeny tesztekhez is el kell ernie egy bizonyos szintet, hogy kimutathato legyen(+5 v. 6 nap van akinel tobb). Még lombiknal is a beultetett embrio ha 3 napos, akkor a beultetestol szamitott 11. napon lehet eloszor kimutatni..de a 14. nap elott nem javasoljak a tul sok izgalom miatt.
Ha kiszamolod akkor az ovulacio utan 14 nappal erdemes legeslegeloszor tesztelni de ott is tobb a negativ teszt még. Ha 28 napos a ciklusa valakinek es 14. napon van ovulacioja, ez epp a varhato menszesz 1. napja!
Sajnos en sem latok semmit :(
Csinalj ujat holnap es mutasd meg azt is :)
Én is túlzottan rágörcsöltem a témára, nekem ennél jobban látható tesztjeim voltak múlt hónapban, most is de végül mindig megjött.
Felesleges 4 nappal korábban tesztelni, csak hamis reményeket kelt :(
Tudom mit érzel, mi is jó ideje próbálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!