Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet befolyásolni a születend...

Lehet befolyásolni a születendő gyermek nemét?

Figyelt kérdés
nem ilyen népi dolgokra gondolom, hogy egyél sok sót, hanem mondjuk mesterséges úton, doki által. van ilyen lehetőség? pénz nem számít
2010. júl. 1. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy Magyarorszagon lehetseges-e de kulfoldon igen. Amerikaba mesterseges beultettesel megmondhatod, hogy fiut vagy lanyt szeretnel. Kb 10ezer dollar. Pont egy honapja volt itt a tv-be (kulfoldon elek). Angliaba csak akkor engedelyezik ha mar van 2 vagy 3 (nem tudom pontosan mennyi) egynemu gyerked. Otthon Magyarorszagon nem tudom.
2010. júl. 1. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elso vagyok, most jutott eszembe, hogy ingyen is megcsinaljak abban az esetbe, ha pl lany gyerknel oroklodo betegseg lephet fel vagy forditva.
2010. júl. 1. 13:02
 3/5 eszo ***** válasza:
78%

Már ne is haragudj, de ilyen egy gusztustalan kérdést! A PÉNZ NEM SZÁMÍT!!!!

Tudod, te hányan vannak ezen az oldalon, akik vágynak egy kisbabára..teljesen mindegy, hogy fiú/lány..csak jönne már!!!

Te meg felteszel egy ilyen kérdést??!!

fogadj örökbe, ha annyira tudni akarod, hogy milyen gyereked legyen!!

Nekem mindegy lenne..CSAK EGÉSZSÉGES LEGYEN!!na, azért én is minden pénzt megadnék!! de nem azért, hogy milyen nemű legyen..pf..kész!

Bocsánat, de felhúzott ez a kérdés....

2010. júl. 1. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:
65%

15:33

tökéletesen egyetértek veled. de ez egy ilyen világ, még ennél cifrább dolgok is történnek.

most sokan biztos le fognak hurrogni, hogy nem vagy elég toleráns, meg ez csak egy kérdés volt. én ezért sem válaszoltam rá, de kíváncsi voltam, vajon lesz-e ilyen reakció.

egyik füleden be, másikon menjen ki, úgyse tudsz meggyőzni senkit az álláspontodról. legalábbis nekem ez a tapasztalatom itt.

2010. júl. 1. 15:54
 5/5 A kérdező kommentje:
jaj de felkaptad a vizet. a pénz nem számíton, azt értettem, hogy nem csak az ingyenes megoldások érdekelnek, hanem a fizetősek is. egyébként még nincs tervben a baba, ha lesz is bármilyen neműnek ugyanúgy fogunk örülni, egyszerűen csak ÉRDEKEL, hogy van-e ilyen lehetőség.
2010. júl. 1. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!